PDA

View Full Version : Corvette talvitakki ?


ZR1
26.10.2003, 16:23
Löytyykö Corvette talvitakkia ?

Kerhotakin talvimallia ?

Aikanaanhan FHRA:lla oli oma talvitakki myynnissä, en tiedä myyvätkö enään.

MaKu
26.10.2003, 17:43
Eipä ole tietoa talvitakista. Tosin ei ole tietoa myöskään kevät- ,kesä- tai syksytakeista. Puhumattakaan kerho T-paidoista tai lippiksista tai yleensäkään mistään kerhotuoteesta.
Itse voisin laajentaa tätä kysymystä sen verran että kysyn onko yleensäkään yhtään mitään kerhotuotteita saatavana? Ja jos on niin miksi niistä ei tiedoteta?
~Maku

Gurkis
05.11.2003, 17:56
Terve,

Kyllä kerhotuotteita löytyy ja niitä myydään tapahtumissa. (Yleensä kevään näyttelyt, ratapäivät, kiihdytyspäivät, kokoontumiset ja cruisingit, jne.)

Posti/Netti-myyntiin ei olla lähdetty ainakaan vielä. Maksuja on hankala seurata ja saisi vähän väliä olla ajelemassa postiin. Ainakaan allekirjoittanut ei talonrakentamiselta ja töiltä tällähetkellä ehdi postimyyntiä järjestelemmään. Jos poikkeatte Tampereella tai Hki:ssä niin soitelkaa/meilailkaa PJ:lle (Tre) ja vaikka Karin Tomille (Hki) niin varmasti järjestyy nykyisten tuotteiden toimittaminen.

Jos löytyy innokas jäsen niin tervetuloa mukaan talven vuosikokoukseen niin otetaan vaikka hallitukseen uusi posti "jäsentuotevastaava".

Tuotteita tällähetkellä:
T-paita, pöytäviiri, hihamerkki, satiini-takki.
Pinssejä ollaan hankkimassa lisää ja paksumpaa nahkatakkia todennäköisesti tarjotaan pian tilattavaksi. Myös kerholipun uudesta tilauskierroksesta on ollut puhetta.