PDA

View Full Version : Project Entropia


Lars
09.01.2003, 16:17
Project Entropia on ilmainen rento MMORPG
http://www.project-entropia.com

Pelillä näyttää olevan hieno ja aktiivinen kommuuni sivuillaan. Imutin clientin, applysin accountin ja testasin. Spawnauduin suoraan jonkun t-rexin eteen joka hotki Hagar "Iceman" Mantiksen (avatarini) suihinsa välittömästi. Sitten haamuna haahuilin tovin ennen kuin manuaalista luin että revival consolella saan respawnattua.

Löysinkin pian sellaiselle ja spawnauduin. Lagi oli minimaalista vaikka Elmo imutteli jotain taustalla minulta. Textuurit nättejä, systeemi tuntui vakaalta ja loppuun asti suunnitellulta.

Rento, pelaan vielä lisää!

btw. paras hahmonluonti mitä olen tän tyylisissä mmorpgeissa nähnyt!

--
Lars (http://www.petrisimolin.net/gallery/index.cgi?action=view&ken=Lars&lite=1)

Lars
26.01.2003, 04:56
Q: Is there a way to make PEDs without spending any?
A: Nope, not unless someone else actually gives you money. You will need a couple of hundred peds to start out.

Se siitä ilmaisuudesta sitten. Ajattelin että olisi voinut hakata pari viikkoa jotain rottia kuoliaaksi ja saada vähän alkurahaa.

--
Lars (http://www.petrisimolin.net/gallery/index.cgi?action=view&ken=Lars&lite=1)

Esa
26.01.2003, 14:01
voi passsska....

-- Esa

10.08.2004, 14:49
Satuin surffaillessa huomaamaan tämän foorumin ja päätin kommentoida... Aloitin itse tuossa pari viikkoa sitten, ja olen lukenut/kuullut/saanut muuten vaan tietooni että EI tarvitse laittaa omaa rahaa peliin. Siinä on erilaisia mahdollisuuksia tehdä rahaa, mutta jotkin tosin vaativat tarvikkeita, jotka tietenkin maksavat. Alkuun kuitenkin voi päästä ilman omaa rahallista panostusta, ja pelistä löytyykin kuulemani mukaan kohtuullisesti ihmisiä jotka ovat pelin ekonomiassa mitaten "rikkaita". Rikastuminen tietysti vaatii pitkäjänteistä työtä, mitään ei näet saa ilmaiseksi ;o) Peli on kuitenkin tietysti huomattavasti haasteellisempi ja alkuun pääsy pidemmän työrupeaman päässä kuin näillä "pappa betalar" ihmisillä, joilla on rajaton luottokortti käytössä.

Note! This message was posted anonymously!

06.10.2004, 01:25
niille jotka tätä nyt vielä lukevat, niin peliin pääsee todellakin sisälle ilman mitään maksuja. Paras tapa on alkaa "hiostamaan" (sweat) olioita jolloin saat pulloja joita voit myydä pelaajille, tätä hikeä siis käytetään "taikojen" ammuksien ainesosana ja sillä kyllä on kysyntää, en ole nyt pelaillut vähään aikaan mutta silloin oli yhden sweat pullon hinta n. 1.5-1.8 PEC (project entropia cent) jos oikein muistan (tai sitten 0.5-0.8 ) kannattaa kysellä lähtökaupungissa jos joku voisi ystävällisesti näyttää tien "sweatfarmille" jossa sijaitsee paljon helposti hiostettavia olentoja. Ilman sijoitusta siis on mahdollista päästä sisään mutta se on todella hidasta aluksi.

Note! This message was posted anonymously!