PDA

View Full Version : Anneli


KariSalmelainen
26.09.2003, 00:12
Hei Mälte!

Mulla on ollu sua ikävä, mut on mulla asiaakin..

Onko sulla tietoa Annelista ? Mitä sille kuuluu nykyään ? Missä Asuu ? Seukkaako ? Mahdollista Puh. Numeroa ? Kiitti tosi paljon etukäteen.. Oot ihan paras!

-ozz7pp.. ke?-

Laskos
26.09.2003, 13:22
"Pannaan, pannaan, Annelin kanssa. Sulku moiselle saastalle, sulku moiselle saastalle."
- Eppu Normaali, joskus 1980-luvulla

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)

Hippiäinen
26.09.2003, 13:28
Anneli asuu nykyisin Tuupovaarassa. Tyttö on jäänyt lekeksi, mutta muuten näyttää menevän ihan hyvin.

petris
29.09.2003, 12:11
En tykännyt koskaan Annelista. Ei tosin ollut mikään vihollinenkaan.

Se hyvä puoli tässä keississä oli, että nyt voi ihan äijänä todeta, että KAIKKI SUOMEN NAISPÄÄMINISTERIT ON HEITETTY PELLOLLE ENNEN ENSIMMÄISEN KESÄLOMAN ALKUA!

**********************
petris - isä ja elämän tuomari
**********************

trulez
29.09.2003, 20:57
LOGO ANNELI

<center>http://www.saunalahti.fi/~tuomosy/sigi.gif</center>

MäIte
13.10.2003, 15:20
Hyvä Kari,

Olet ehkä helpottunut kuulemaan, että Anneli on onnellinen. Hän oli niin syvästi liikuttunut lämpöisistä ja kannustavista sanoistasi, että päätti vielä vanhalla iällä kokeilla onneaan. Aivan kuin liito-orava syisessä kuusimetsässä, Anneli hakeutuin lavatanseihin, jotta voisi löytää elämäänsä vielä kerran halonhakkaajan ja voi tuota rakkauden voimaa, kun Anneli kohtasi toukokuisena keskiviikkoiltana metsiemme miehen Kaarlon. Kaarlo ja Anneli ovat eläneet yhdessä uutta kevättä ja ovat kääntäneet menneisyyden yksinäiset syysillat taakseen, aivan kuin Juha Mieto hiihtäessään härmälän loppumattomilla soilla häivyttääkseen mielestään sadasosa häviönsä.

Anneli on elävä esimerkki siitä kuinka PetriSimolin.Com pelastaa ihmisten elämiä. Aivan kuin elämä itse tunkeutuisi koteihimme monitoristamme, kun avaamme chätin. Keskusteluissamme muiden kanssa tunnemme outoa yhteenkuuluvuuden tunnetta, kuin olisimme iilimadot jakkihärän kiveksissä onnellisen tietämättöminä siitä kuinka paljon tuskaa ja kipua isännällemme aiheutamme.

<img src=/smiley/sun.gif border=0 align=middle>



---MäIte---

*Let's kill them all and let Gods sort them out*

KariSalmelainen
13.10.2003, 17:47
Voi kiitos mälte vastauksestasi!!! Kiva kuulla, että Anneli on onnellinen.. minä kun aina yritin saada sitä Jaakon kanssa yhteen.. Jaakko taisi jäädä nytten vanhaksipojaksi sitten..

-ozz7pp.. ke?-

Venlis
15.01.2004, 21:17
Hmm... No onhan tuo anneli kaunis nainen... ilmeisesti ainakin karin mielestä... mietitäänkös nyt taas että missä kari viettää ensi yön... kenties sohvalla?!

Mäite kiltti. Kerrothan jos kari haikailee pahemmin annelin perään. En oikein jaksaisi olla heidän täydellisen onnensa esteenä. Kai minullekkin silloin jo jotain muuta käyttöä löytyisi vaikka jyväskylän makkaratehtaalta.

-se mitä en muista, sitä en tarvitse-