PDA

View Full Version : Offigametus


Nerd-O
16.09.2003, 13:40
Onkos kukaan nähnyt markkinoilla jotain hienoa pc:llä pyörivää offroad peliä? Joskus muinoin oli tämä joku 4x4 offroad tai vastaava. Siinä ajeltiin muistaakseni patrollilla, rav4:lla ja pajeroilla.. Siinä myös muistaakseni sai jotenkin valita onko isot gummit ja kaikkee.

Mut tuossa kun aattelin laittaa himassa netti linjan laulaan muutamaksi viikoksi niin samalla vois jostain tuollaistakin etsiä. Kunhan tietäis jonkin nimen vaan. Ja tietty minähän etsin vain demo versioo, jota pelailen tovin ja käyn kiltisti ostamassa kaupasta lisenssin omaavan tuotteen <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Niinpä niin.

Sit voi pöristä kotona kanssa ja emäntä ei välttämättä mäkätä niin paljoa. Pitäs multaa kantaa siihen koneen viereen niin sais kunnon extreme meiningin. Kunnon simulaattori. Välillä potkii sitä multaa ympäri kämppää ja päästää vielä karmeen määrän itikoita vapaaksi. uijui..

Pitäs kait lähtee jo himaan tältä päivältä.. <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_sleepy.gif border=0 align=middle>

-- Elämä alkaa kun tie päättyy --

Nerd-O

Edited by - baxxter on 03/01/2007 15:10:58

hermo
16.09.2003, 14:27
Screamer 4x4 on aika vanha mutta toimii hyvin uusillakin koneilla. Se on hyvin realistinen. olen melkein pelannut läpi. Tämä on minun mielestäni paras offi peli.

4x4 evo 2 on hyvin monipuolinen, mutta huono fysiikka pilaa sen kokonaan. Muuten ihan hyvä. En ole jaksanut pelata läpi, kun se on niin tylsä.

Nerd-O
17.09.2003, 08:47
quote:
Screamer 4x4 on aika vanha mutta toimii hyvin uusillakin koneilla. Se on hyvin realistinen. olen melkein pelannut läpi. Tämä on minun mielestäni paras offi peli. tämän sain.. ööh.. ostin eilen <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Eipä paljoa kerinnyt cd:tä tökkäseen koneeseen, joten en tiedä vielä. Tukeekohan se tärinä rattii?

quote:4x4 evo 2 on hyvin monipuolinen, mutta huono fysiikka pilaa sen kokonaan. Muuten ihan hyvä. En ole jaksanut pelata läpi, kun se on niin tylsä. Millanen peli tuo on? Onkos tämä juuri se missä oli valmiiksi x-trailit sun muut ja eriluokat? Sitten ajeltiin ratoja? Aika naurettavaa kisaa se kyllä oli. Välillä oli jokin vesilammikko minkä yli piti mennä, mutta muuten ajettiinkin ihan sorapätkää. Sitä varten on Colin McRae 3 millä kepitellään rallia.

-- Elämä alkaa kun tie päättyy --

Nerd-O

Tojo4wd
17.09.2003, 09:39
Screamer 4x4 on aika vanha mutta toimii hyvin uusillakin koneilla. Se on hyvin realistinen. olen melkein pelannut läpi. Tämä on minun mielestäni paras offi peli.
[/quote] tämän sain.. ööh.. ostin eilen <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Eipä paljoa kerinnyt cd:tä tökkäseen koneeseen, joten en tiedä vielä. Tukeekohan se tärinä rattii?[/size=6]

Joo tukee tärinä rattia.
On tullu ajettua läpi koko peli ihan mukiin menevä ja jos laittaa viat päälle niin ei voi ihan läppä laudassa ajaa hajoo kone ja tehot hukkuu.

Tää on ihan helpporeitti.

Edited by - Tojo4wd on 17/09/2003 10:45:52

Nerd-O
29.09.2003, 20:38
Toihan on ihan jeez peli. Siis screamer. Ainoo haitta että se peli ei oikeen tunnu tajuavan että kyseessä ei ole ihan mikään 266mhz kone. Pyörii hieman liian nopeeta nuo jotkin toiminnot siinä. Ilmeisesti pitää ajella jotain ratoja läpi että saa uutta mobiilia alle?

-- Elämä alkaa kun tie päättyy --

Nerd-O

29.09.2003, 22:11
Ei toi Screamer mulla pyöri liian nopasti, tosin koneessani on tehoo 1667MHz.

Jep siinä pitää ajella championchippejä läpi ja siitä saa uutta tavaraa autoon tai jopa uuden auton.

Mä sanoisin et MB G on paras mitä minä olen päässyt ajamaan, se on painava eli vakaa ja tehoa löytyy. Jeepeillä en koskaan ajele, kun on alussa ainoastaan taka lukko, mikä vääntää auton niin huonosti ajettavaksi.

Note! This message was posted anonymously!

hermo
29.09.2003, 22:16
Toi Anonymous oli sit multa, kun tää ei jostain syystä kirjautunut automaatisesti sissän.

Nerd-O
30.09.2003, 06:45
quote:Ei toi Screamer mulla pyöri liian nopasti, tosin koneessani on tehoo 1667MHz. Just vaihdoin palikkaa taas sisään. Olikohan nyt tehot jotain 2.6GHz luokkaa. Ei noissa oikeen pysy mukana kun osat vaihtuu koneessa niin nopeeta <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Katotaan mitä ens viikolla on tehoo..

quote:Mä sanoisin et MB G on paras mitä minä olen päässyt ajamaan, se on painava eli vakaa ja tehoa löytyy. Jeepeillä en koskaan ajele, kun on alussa ainoastaan taka lukko, mikä vääntää auton niin huonosti ajettavaksi. Onkos siellä aina lukko jos on sellainen punainen ympyrä akselin kohdalla? Se Jeeppi kyllä vaikutti aika onnettomalta ajokilta. Land-Rover tuntui hieman paremmalta. Tosin sitä vähän vaivaa tehon puute. Sitäkään en oikeen ymmärtänyt, kun poistat ilmeisesti nelivedon niin jeeppi ja lantikka oli edelleen nelivetoisia. Mut sit kun laitat nelivedon takas ja siihen jakolaatikkoon ilmestyy punainen ympyrä niin se auto menee huomattavasti paremmin maastossa. Ilman sitä se meinaa jäädä jumiin, vaikka neliveto onkin päällä. Perin outoa.

-- Elämä alkaa kun tie päättyy --

Nerd-O

hermo
30.09.2003, 07:26
Juu se punanen ympyrä on siinä, kun lukko on lukossa. niitä voi ohjailla etu lukkoa näppäun E keskilukko D ja takalukko C, mutta noita etu- ja takalukkoja ainoastaan, jos on manuaali lukot.

en ehi kirjottaa enenpää

Ullex
07.10.2003, 04:06
screamer 4x4 on ehdottomasti paras offipeli!
Ainoo mitä siihen kaipais on evolutioneista varustelu ja evo2:Sta toimiva vinssi.


Saispa oman beejiin...

10.11.2003, 17:11
Onko 4x4 evosta demoa??

Note! This message was posted anonymously!

ideanikkari
10.11.2003, 17:41
Onhan vielä toi INsane!!!
Mäki off road racingin kotisivuilta löyty vielä formulaoffiratoja poikien ite tekeminä.

screamer ihan ookoo peli

4x4 evo kans ihan jees

4x4 evo 2 on metka, kun saa eri tallien jäsenenä erilaisia special-osia (saa myös kaikki yhteen autoon, mut vaatii pientä kikkailua)ja onhan siihen saatavilla MOABiltakin pätkiä (esim. Lion´s Back etc...). Vaatii vaan koneelta aikasta paljon...

insanessa makeet monipelivaihtoehdot viikonlopuille, TATRA RULES!!! pitäähän sitä olla 8x8!!!

No mites se ny tolleen lipsahti....

nättijussi
10.11.2003, 18:58
Kun ei vain tuossa pelaustouhussa kävisi kuin yhdelle tutulle, joka haki rallipeliin todentuntua. Laittoi autotalliin jonkun vanhan datsunin korin, videotykki katolle, laajakangas seinälle, miehenkorkuiset kaiuttimet nurkkiin ja tietysti tärisevät ratti ja polkimet asiaankuuluville paikoille datsunin koriin.

Saman systeemin kun toeuttaa offimeiningillä eli korvaa datsunin korin jollain bj korilla ja ajaa tallissa illat, ja viikonloput oikealla vehkeellä metsässä niin ei eukon mäkätys ainakaan vähene. Varsinkin jos eukon auto saa olla pihalla, kun isi pelaa...

Iso maha on ruma kun se on tyhjä...

Nerd-O
10.11.2003, 20:37
quote:
Kun ei vain tuossa pelaustouhussa kävisi kuin yhdelle tutulle, joka haki rallipeliin todentuntua. Laittoi autotalliin jonkun vanhan datsunin korin, videotykki katolle, laajakangas seinälle, miehenkorkuiset kaiuttimet nurkkiin ja tietysti tärisevät ratti ja polkimet asiaankuuluville paikoille datsunin koriin. Tuota on yritetty, mut kun ei ole oikeen tilaa. Vanhuksille vision talliin tuollaista. Ne ei jostain kumman syystä lämminnyt ajatukselle. Pöh http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/frown2.gif

-- Vakio suikka on POP http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/hug.gif --

Nerd-O

Tumi
10.11.2003, 20:48
Niin tosta datsun korista tuli mieleen et tehtiin niitä aikasemminkin. Kun ei ollu viel täriseviä ratteja ja muita hienouksia, solenoidit pistettiin putkikehikon nurkkiin ja vanha pesukone kuppipenkin taakse tärisemään, rattina oikee ralliratti ja itte tehdyllä HC sarjan potikalla, polkimet oli "tehdas tekoiset", ja ihan telkusta seurattiin maisemaa. Stereoista nupit kaakkoon ja eiku ajamaan. Hommat jäi aika lyhyeen kun naapurit valitti et seinän takaa kaksiosta kuuluu ihme pauke ja ryske pitkälle yöhän, et eihän pyykkiä kukaan koko päivä seittemänä päivänä viikossa pese.

Ja mikä ihmeen kolikkopuhelin ladassa? Joo joo ei mikää legenda vaan totisinta totta.

11.11.2003, 01:17
Hei! mistä ton screamer 4x4 voi ostaa? nerd-o voitko valaista minulle mistä "ostit" ko. pelin?

mailaa olli.immonen@1000lakesrally.com

Note! This message was posted anonymously!

Nerd-O
11.11.2003, 07:57
quote:nerd-o voitko valaista minulle mistä "ostit" ko. pelin? Tuoltahan sen saa ostettua. Webin syvimmästä kulmasta. Tosin sinne teettää ongelmaa päästä, ellei käytössä ole suzukia <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Pistän tuossa illemmalla postia.

-- Vakio suikka on POP http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/hug.gif --

Nerd-O

baxxter
11.11.2003, 15:55
#4x4 ircnetissä tarjoaa myös reaaliaikaista neuvoa mistä kyseisen pelin saa "ostaa"

Range -74 - #4x4@ircnet

Ullex
11.11.2003, 20:42
- Huom! Me offarithan emme tue laitonta ohjelmien jakoa!´ -

(ainakaan virallisesti ;D)

Saampa oman beejiin...

Nerd-O
11.11.2003, 20:59
quote:
- Huom! Me offarithan emme tue laitonta ohjelmien jakoa!´ - Kuka sellaisesta on puhunut. Mehän vaan neuvotaan mistä sen voi ostaa <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> Eihän me mitään laittomia touhuja harrasteta..

-- Vakio suikka on POP http://www.stopstart.freeserve.co.uk/smilie/hug.gif --

Nerd-O

PaJeRo
06.11.2005, 13:21
Nostetaanpas tätäkin..

Elikkäs nyt sain tuon 4x4 Evo2 pelin koneelle ei voi sanoa kuin että on huomattavasti parempi kuin Screamer 4x4. On vinssit ja kaikki ja paljon palikkaa jolla voi rakentaa autoa mieluisakseen. Niin ja jos ratojen kiertäminen ei kiinnosta niin voihan siihen tehdä omia oikeita tien ulkopuolella olevia haastavampia alueita, niin pääsee vinssaamaan autoa kunnolla :)

<center>Pajero - King of the road & off-road</center>

¤Offi-Osku¤
06.11.2005, 13:52
olis hyvä kun olis topi screamer ja evo 2 yhdessä <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

<center>-87 Lada Niva ¤projekti kesken¤-

Suomen Niva Clubi @ www.suomennivaclubi.tk</center>

06.11.2005, 14:02
tuossa ois yks nettipeli....tosin ei niin hyvä mut.. http://www.teagames.com/games/funkytruck3/play.php

Note! This message was posted anonymously!

psychobilly
06.11.2005, 15:59
ja sellainen peli kun monster garage siinä saa tehdä rock grawlerin ja ajella tosin aika pieni off rata alue mutta hauska voi vaikka löytää netistä ;)

mc romujoosep union support ajaa kilot

vilusilma
06.11.2005, 16:05
mistäs te tuon 4x4 evo2 löysitte? vai pitääkö laittaa mirc pyörimään ja käydä kyselees?

06.11.2005, 18:37
Cabelas 4x4 offroad 3 Ite oon pelaillut tommosta ja vaikuttaa aivan kelvolliselta peliltä!


Note! This message was posted anonymously!

Nerd-O
07.11.2005, 18:03
Kyllähän noita pelejä vielä voi saada

http://www.play.com/play247.asp?pa=sr&page=title&r=PC&title=532640

Tuon evon sais toimimaan vähän vanhemmassa läppärissäkin :)

-- Pajero, citymaastureiden aatelia --

Nerd-O

PaJeRo
07.11.2005, 20:14
quote:
mistäs te tuon 4x4 evo2 löysitte? vai pitääkö laittaa mirc pyörimään ja käydä kyselees?


4x4 evo 2:sen löysin kaverilta joka oli löytänyt sen eMule:lla hakusanlla 4x4evo2. Tai jos mielenkiinto riittää niin saattas löytyä dc:stäkin.

<center>Pajero - King of the road & off-road</center>

mipu
07.11.2005, 22:07
Jenkkien jeeppisaitilta, www.jeep.com, löytyy pari ilmasta pelii. Muistaakseni jeep life -alasaitilta.

"Elämä opettaa ja kuolema lopettaa."

Juniori83
08.11.2005, 07:49
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/topic.asp?TOPIC_ID=10531


http://murobbs.muropaketti.com/
http://www.4x4wire.com/mitsubishi/
http://personal.inet.fi/koti/timo.virtanen/
http://www.pocuk.com/forums/

Vilkutin
08.11.2005, 17:06
ite palasin aikoinaan kun screamer4x4 tuli myyntiin sen läpi... tietättekös te niistä kahesta erikois autosta... monsteri Hilux ja armeijan joku Raba 8x8...
ite tykkäsin jeepistä oisko ollu cj7 tai 5nen joku cj se tais olla, sellain sinapin värinen... toinen hyvä oli kyllä merssu.
Mulla on myös toi 4x4 Evolution 2 alkuperäsenä, sitäkin tuli pelattua mutta kyllä screamer vei voiton... tosin kun ajaa unimogilla niitä jyrkkiä rinteitä poikkisuunnassa ni se ei kaadu millään, sikäli vähän pelimoottorissa kehitettävää,
mutta pääasias ihan ok,
juu ne pienet ympyrät menee muistaaksen niin että nelivedon kohalla, se lukittee keskidiffin, ja zilleen... pahus kun screamer ei ole nyt täällä tuli hirveet fiilikset. Evo ois mut en kyllä jaksa sitä ruveta vääntään...

RankeRover
L200 4WD,

08.11.2005, 18:09
Aikanaan, kun en enää jaksanu "tahkota" Screamer:ssä sillä alku kalustolla, kokeilin vähän helpottaa näillä (ja taas meno maistui):

Paina pelin päävalikossa ensin [Shift] ja kirjoita koodi.
Kaikki kisat » ALLTROPHIES
Kaikki renkaat » ALLTIRES
Kaikki takatasauspyörästöt » ALLRDIFFERS
Kaikki etutasauspyörästöt » ALLFDIFFERS
Kaikki moottorit » ALLENGINES
Raba Truck » RABACAR
Toyota Hilux Bigfoot » BIGFOOT
Kaikki autot » ALLCARS

J.

Note! This message was posted anonymously!

03.01.2007, 14:57
Toi 4x4 Evolution on kyllä monessa mielessä paljon screameria parempi ja muita. Ensinnäkin siihen voi laittaa kenttiä ja uusia autoja niin paljon kuin huvitta ja niitä on helppo tehdä itsekin. Nettipelissä ei useinkaan ajeta kilpaa jollain tylsällä radalla, vaan otetaan joku haastava pitkä rata jossa saa sitten testata autoaan oikein kunnolla ja kiinnikkin jäädään helposti. Nämä oikeat maastokentät on paljon parempia kuin ne normaali pelin mukana tulevat. Siihen on helppo asentaa uusi kenttä edes peliä sammuttamatta. Peli asentaa sen itse multiplayerissä. Sitten Evossa autoja voi rakentaa ja ominaisuuksia muokata "career" osiossa niin paljon kuin haluaa. Vinssi toimii oikeasti ...

Netistä voi ladata vaikka BJ:n jos ei normaali autot kiinnosta. Siis evo on todella monipuolinen ja hyvä peli varsinkin nettipelinä, yksin sitä ei kyllä jaksa pelata ollenkaan...
http://vales.com/evo2

Note! This message was posted anonymously!

baxxter
03.01.2007, 15:18
Toi kuulostaa jo hyvältä..
Pitääkö olla kaupasta ostettu, että nettipeli toimii muokattujen juttujen kanssa?

-74 Range, 215cid V8
#4x4@ircnet

Ullex
03.01.2007, 18:38
Mutta evossa ei nettimoodissa vinssit toimi... Että kaveria ei voi pelastaa :P


Suzuki - Takaisin luontoon
Tojota - Luontoon ja takaisin.

Uazmies
07.01.2007, 14:29
Sain ton screamerin torrentilla ladattua koneelle, mutta kun yritän klikata siitä "install", se käskee laittamaan screamer-cd:n asemaan vaikka kaikki tiedostot on samassa kansiossa... Mikä avuksi?<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

If idiots could fly, internet would be an airport.

07.01.2007, 17:43
Mene www.gamecopyworld.com :iin ja sieltä search palkiin pelin nimi. Sietä pitäs löytyä No-cd filu, asenna se pelin kansioon niin pitäs toimia :)

Note! This message was posted anonymously!

Hengga
07.01.2007, 18:54
Voisko joku selvittää tarkasti miten niitä autoja/ratoja saa 4x4 evolution 2? 1nsaneen oli ainaki helppo laittaa ja screamreriin en oo löytäny.

Uazmies
07.01.2007, 23:42
quote:Mene www.gamecopyworld.com :iin ja sieltä search palkiin pelin nimi. Sietä pitäs löytyä No-cd filu, asenna se pelin kansioon niin pitäs toimia

Näin tein, mutta ei prkl toimi vieläkään. Sanoo samaa, pyytää levyä.<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

If idiots could fly, internet would be an airport.

¤Offi-Osku¤
08.01.2007, 00:01
eikös noi NO-cd jutut toimi vasta sitten kun peli on asennettu

<center>-87 Lada Niva ¤projekti kesken¤-

-Niva offis projekti *keskenpahasti*-

Suomen Niva Clubi @ www.suomennivaclubi.tk</center>

Uazmies
08.01.2007, 00:12
Näin mäkin ymmärsin niistä ohjeista... Nyt tarttis saada asennettua ilman cdtä... <img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

If idiots could fly, internet would be an airport.

Offipiru
10.01.2007, 22:15
Osaakos täälä kukaa keksii ratkasua onkelmaa.. kun ton screemer4x4:n hommasin ni siinä on hirveenkauhea krafiikka bugitus ja patchikää ei suostu asentumaa.. ??

<center>Kuasua Kaapo, Puut suurenoo!<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle></center>

16.01.2007, 22:12
Miten tuohon 4x4 evo 2 saa lisää autoja + ratoja?

Note! This message was posted anonymously!

pallero
17.01.2007, 18:57
oon pelannut evo2:sen läpi....

03.01.2008, 03:47
Evo 2:seen saa autoja ja ratoja todella helposti. Autoja sekä ratoja voi ladata osoitteesta http://vales.com/evo2/

Sinne pitää rekisteröityä, se on ilmaista. Sieltä voi ladata 2 autoa/rataa päivässä. Autot vain heitetään sinne c:/program files/terminal reality/4x4 evolution 2 kansioon, ja se tiedoston nimi pitää lisätä POD.ini nimiseen tiedostoon siellä samassa kansiossa. Sen tiedoston saa auki Notepad:illä. Tiedoston nimi lisätään sinne listan jatkoksi, ja listan alussa oleva numero vaihdetaan yhtä numeroa suuremmaksi. Tuolla vales.com sivulla sekin on selitetty hyvin kuvien kanssa tosin englanniksi.

Radat laitetaan c:/program files/terminal reality/4x4 evolution 2/customtracks/ kansioon, sitten peliä käynnistäessä ne pitää vain ruksia käyttöön siitä alkuvalikosta. Tai niitä voi ladata nettipelissä jolloin peli asentaa ne itse. Nettipelissä File -&gt; Download Track From Specific web adress. Siihen sitten laitetaan oisite mistä rata ladataan. Sen voi yleensä kysyä muilta pelaajilta siellä nettipelissä.

Ei tarvi olla kaupasta ostettu jotta nettipeli toimii, siihen ei tarvi pelatessa edes levyä tai crakia, riittää kunhan sen asentaa.

Nettipeli on edeleen todella aktiivinen, vaikka peli on julkaistu 7 vuotta sitten, mutta se johtuu siitä että noita autoja ja ratoja sekä paljon muutakin saa kokoajan uusia... Joo vinssi toimii vain yksinpelissä, mutta voihan nettipelissä kaverin puskea irti.

Note! This message was posted anonymously!

apiaani
03.01.2008, 21:38
Mites muut pelialustat? Itellä on toi ps2, ja siihen ei viitteis hommata turhaan jotain peliä, eli voisko joku suositella jotain offipeliä siihen? GTA san andreaksessahan pääsee hiukan offailemaan, mut onko oikeen virallisia offipelejä?

ToHo
03.01.2008, 22:36
quote:
quote:Mene www.gamecopyworld.com :iin ja sieltä search palkiin pelin nimi. Sietä pitäs löytyä No-cd filu, asenna se pelin kansioon niin pitäs toimia

Näin tein, mutta ei prkl toimi vieläkään. Sanoo samaa, pyytää levyä.<img src=icon_smile_cool.gif border=0 align=middle>

If idiots could fly, internet would be an airport.

Asenna koneellesi virtuaali cd ohjelma Daemon Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php yhdistä sen avulla tuo ladattu tiedosto cd asemaksi ja Vola!

"Mitä isompi vika, sitä suurempi leka"

Palex
03.01.2008, 22:38
quote:
Mites muut pelialustat? Itellä on toi ps2, ja siihen ei viitteis hommata turhaan jotain peliä, eli voisko joku suositella jotain offipeliä siihen? GTA san andreaksessahan pääsee hiukan offailemaan, mut onko oikeen virallisia offipelejä?




Kyllä tuo 4x4 evo 2 löytyy myös pleikkarille

-Pauli-

apiaani
04.01.2008, 13:50
Tarvii varmaankin hommata jostain. Toivottavast ei oo vaan sitä perinteist ominaisuutta, et ps2 versiosta puuttuu joitakin ominaisuuksia.

Reetu
04.01.2008, 14:24
quote:

Asenna koneellesi virtuaali cd ohjelma Daemon Tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php yhdistä sen avulla tuo ladattu tiedosto cd asemaksi ja Vola!

"Mitä isompi vika, sitä suurempi leka"


Pahamaineinen daemon-tools...<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> iteltä toi pisti koneen kerran kunnolla sekasin.

Aika on aikaa ja raha on rahaa!

RUMARACING
TROOPER 2.8, SJ410

Gegguli86
06.01.2008, 20:50
näyttää aikas hyvältä peliltä!

http://www.1cpublishing.eu/game/uaz-racing-4x4/gallery

¤Offi-Osku¤
06.01.2008, 20:56
Tuostahan foorumilta löytyykin jo puhetta, ihan asiallinen peli <img src=icon_smile_tongue.gif border=0 align=middle>

<center>-87 Lada Niva-

-Niva offis projekti *keskenpahasti*-

Suomen Niva Clubi @ www.suomennivaclubi.tk</center>

apiaani
07.01.2008, 16:35
Onk kellään 4x4 evo2 ps2 versiona? Onko paska vai kannattaak mettästää se jostaki käsiin?

Palex
07.01.2008, 17:10
quote:
Onk kellään 4x4 evo2 ps2 versiona? Onko paska vai kannattaak mettästää se jostaki käsiin?




Joskus tullu netistä toi imastuu, eli löytyy jostai... En kyllä muista enää oliko se hyvä vai huono.

-Pauli-

16.01.2008, 23:38
PS2 versiosta puuttuu kyllä useita ominaisuuksia mitä PC:lle olis. Mm. nuo ladattavat uudet radat ja autot...

Note! This message was posted anonymously!

wallu
17.01.2008, 22:27
quote:
näyttää aikas hyvältä peliltä!

http://www.1cpublishing.eu/game/uaz-racing-4x4/gallery




Todellakin näyttää hyvältä! Aika autenttisen oloset äänetkin noissa, ainakin tässä videossa http://www.youtube.com/watch?v=zMcyhplZacY pelituntuma on lähempänä ofroudia kuin esim evossa. Välillä kuski joutuu näköjään heittää alennusvaihteen kehiin. :)


Videossa soi muuten aika hirveä ryssäjenkka taustalla.

Pelin voi hankkia:
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/75924?seutu=0
.. tai vaihtoehtoisella tavalla..

Muista : "Sinä ET ole supermies"

Edited by - wallu on 17/01/2008 22:29:21

Gegguli86
17.01.2008, 22:30
quote:
quote:
näyttää aikas hyvältä peliltä!

http://www.1cpublishing.eu/game/uaz-racing-4x4/gallery




Todellakin näyttää hyvältä! Aika autenttisen oloset äänetkin noissa, ainakin tässä videossa http://www.youtube.com/watch?v=zMcyhplZacY pelituntuma on lähempänä ofroudia kuin esim evossa. Välillä kuski joutuu näköjään heittää alennusvaihteen kehiin. :)


Videossa soi muuten aika hirveä ryssäjenkka taustalla.

Pelin voi hankkia:
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/75924?seutu=7
.. tai vaihtoehtoisella tavalla..

Muista : "Sinä ET ole supermies"


oon pelannu tota johonkin puoleen väliin ja on aikas realistinen peli! musiikki on vaan niin kuraa ettei jaksa kuunnella..

18.01.2008, 21:29
Uaziinkin on tullut lisäosia jo, mm. vinssi toimii ja autolla voi jäädä paljon paremmin kiinnikin. Kenttiä siihen saa myös, itse olen laittanut 2 lumi/talvi rataa lisää. Ainut huono puoli on että se vaatii koneelta paljon tehoa jottei töki.

Note! This message was posted anonymously!

Offipiru
19.01.2008, 08:13
Uralcalli on juu hyvä vinsseinee hilppeinee päivinee. Ainoo mmiinus et ei oo kun yks uus kisa, eli just se urali.

<center>____________________
Kuasua Kaapo, Puut suurenoo!<img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>
__________________________________________________ _______
Eräpolku racing team
___________________________
-"maksastapuhuja"-</center>

19.01.2008, 23:38
toi uaz4x4 löytyy näköjään cdon.com:stakin

Note! This message was posted anonymously!

Rekisteröimätön
08.08.2008, 17:15
4x4 Evolutionit ovat nykyään täysin ilmaisia, koska pelin julkaisijalla päättyi sopimukset autonvalmistajien kanssa autojen tuotemerkesitä tms. joten sitä ei voitu enää myydä.

Eli evolutionit voi ladata ilmaiseksi ja täysin laillisesti:
Evo 2
http://vales.com/evo2

ja evo 1 on varmaan täällä
http://vales.com/evo

Evoon on myös kohta tulossa päivitys jossa on kaikkia bugeja korjailtu, kuten vinssi toimii nettipelissä jne.

Gravedigger
10.08.2008, 17:49
milläs ton evo2 rataedittori saa toimii ku valittaa että truck.pod tiedostoa ei löydy ja samassa viel Filepodmain.cpp ja line:76

Rekisteröimätön
11.08.2008, 16:08
Eli se rataeditori pitää asentaa juuri samaan kansioon kuin itse peli on asennettu koska se käyttää pelin tiedostoja. Jos latasit tuon ilmaisen evon niin siitä voi puuttua tuo alkuperäinen TRUCK.pod siitä syystä että ne ihme lisenssit loppuivat autonvalmistajien kanssa, TRUCK.pod on siis se tiedosto johon kaikki pelin alkuperäiset autot on laitettu.

Voin laittaa linkin siihen truck.pod:iin kunhan vain löydän sen.

Rekisteröimätön
11.08.2008, 16:11
Noniin, löytyhän se, joo tuolla valesin foorumilla jollakin oli sama ongelma.

Tässä linkki, eli pura se TRUCK.pod tuosta zipistä sinne 4x4 Evo 2 kansioon missä peli ja track editorikin ovat.
http://www.mediafire.com/?rjtxazwjzwy

Merssu
11.08.2008, 22:13
mul on se ongelma että ei voi ostaa muuta ku ne 3 tiettyä autoa, niin miten saan lisää niitä kaarjoa siihen? ja olen TRUCK.pod:inkin laittanut siihen kansioon missä on peli, mutta missä se rataeditori on?

Rekisteröimätön
11.08.2008, 22:55
mul on se ongelma että ei voi ostaa muuta ku ne 3 tiettyä autoa, niin miten saan lisää niitä kaarjoa siihen? ja olen TRUCK.pod:inkin laittanut siihen kansioon missä on peli, mutta missä se rataeditori on?

Jos niitä alkuperäisen pelin autoja haluaa pelissä käyttää niin sinun pitää etsiä POD.ini niminen tiedosto sieltä pääkansiosta, siis sieltä missä itse pelikin on. Avata se Notepadissä/Muistiossa, mennä aivan listan loppuun ja lisätä sinne listan loppuun se TRUCK.pod niinkuin muutkin tiedostot on siihen listattu. Sen jälkeen rullaa aivan ylös, siellä on numero, siellä voisi olla esimerkiksi 52, muuta sitä numeroa yhden numeron verran suuremmaksi, eli esimerkkitapauksessani 53:eksi. Sen jälkeen tallenna, ja sulje se. Tämän jälkeen pelissä toimii kaikki alkuperäiset autot.

Samalla tavalla asennetaan myös kaikki netistä ladatut autot eli sen tiedoston nimi minkä lisäsit pitää laittaa POD.ini listan loppuun ja muuttaa numeroa listan alussa yhden suuremmaksi.

Track editorin saa tuolta samalta valesin sivulta, siinä etusivulla on linkki siihen.

Merssu
12.08.2008, 21:05
juu.nyt pelittäää.kiitos

Rekisteröimätön
12.08.2008, 21:45
Nettipelissä evo2:essa pelataan usein myös evo1:en ratoja ja niitä voi ladatakkin siellä. Jotta evo1 radat toimii evo2:essa, pitää asentaa tämä pieni päivitys, eli pura tiedostot tuolta zipistä sinne evo2 kansioon. Sitten ne pitää lisätä tuohon POD.ini listaan samalla tavalla kuin tuossa yllä on kerrottu.

http://pat.4x4wh.com/lte.zip

nyyyyybi
30.11.2008, 13:43
Jälleen uusi offipeli julkaistu, nimeltään MOTORM4X. Ainakin grafiikat ja fysiikat näyttävät erittäin hyviltä.

http://www.youtube.com/watch?v=gcQJ_6KF9zw&

http://www.youtube.com/watch?v=W2gUPP7f71Y

4x4_88
30.11.2008, 16:51
Jälleen uusi offipeli julkaistu, nimeltään MOTORM4X. Ainakin grafiikat ja fysiikat näyttävät erittäin hyviltä.

http://www.youtube.com/watch?v=gcQJ_6KF9zw&

http://www.youtube.com/watch?v=W2gUPP7f71Y

Mielestäni Screamer 4x4 edelleen pesee ton motorm4xin. Ainakaan demo ei ollut mikään hyvä.
Jotenkin vaa fysiikkamallinnus tuntuu oudolta motorm4xissa.

Rekisteröimätön
07.01.2009, 19:00
No kirjoitetaampas tännekkin tästä:

4x4 Evolution 2:een on tullut päivitysversio, 4x4 Revolution. Eli se tarvii evo2:en toimiakseen.

Revolution päivittää e2:sta, mm. niin että vinssi toimii nyt myös nettipelissä. Nettipeliä on myös vähän kehitetty ja ratoja on nyt helpompi ladata nettipelin aikana poistumatta pelistä. Paljon muitakin päivityksiä siihen on tullut, modaaminen on helpottunut, uusia selvästi parempilaatuisia autoja 5kpl, Jeep Wrangler JK, Nissan Patrol, Land Rover Discovery, Dodge Ram, ja jotain muutakin en nyt muista mitä.

Täältä päivitysversion voi ladata.
http://pat.4x4wh.com/4x4revo/

<img src="http://pat.4x4wh.com/4x4revo/gallery/screenshots/sos095.jpg">

Rekisteröimätön
29.01.2009, 18:05
kokeilkaa sellasta ku uaz racing 4x4 ite ainakin tykkäsin.

Revoluutio
12.02.2009, 14:49
Uaz on myös loistava peli. Ainut miinus ettei siinäkään ole kunnon nettipeliä eikä modeja paljon saatavana. Muuten se on kyllä toki parhaimmistoa.

4x4 Revolution:
http://www.youtube.com/watch?v=s8eOHv2IaQw

Siellä ainakin aktiivinen nettipelikin. Tämä siis tuo evo2:en päivitys mistä edellä mainittiinkin, vinssi pelittää nettipelissä jne.

4x4_88
12.02.2009, 17:33
Tietääkö kukaan mistä vois ladata ton EVO2:sen ilmaisversion jonka pelintekijät julkaisi ilmaisjakeluun?

Hammer__
12.02.2009, 21:39
Tietääkö kukaan mistä vois ladata ton EVO2:sen ilmaisversion jonka pelintekijät julkaisi ilmaisjakeluun?

Sama kiinnostaisi minuakin kun tuo KC's Evo2 Placen latauslinkki antaa ainakin minulle "The page cannot be found"-ilmoituksen. Kun ostaakaan tuota ei ilmeisesti voi mistään eikä huuto.netistäkään löytynyt.. :(

Muumi
13.02.2009, 00:15
Länsinaapurin puolelta näyttäs löytyvän.
http://thepiratebay.org/search/4x4%20evolution/0/99/400

Rekisteröimätön
17.02.2009, 17:24
Valseinkin linkki on näköjään korjattu:

http://vales.com/evo2/freeEvo2.asp

Sinne täytyy vain rekisteröityä, jotta tuon voi ladata, mutta eipä tuo nyt ole iso vaiva.

Rekisteröimätön
19.02.2009, 00:30
moro! Mulla on ongelma ton screamer 4x4 pelin kanssa. Kaikki muut autot toimivat paitsi se hiluxi.. Se ilmoittaa jotakin fatal xx kun on valinnut siihen säädöt ja se rupeaa lataamaan sitä maastoa. Sitten se sammuttaa pelin????

Missähän vika osaako joku sanoa? Peli on aito, joten ei pitäisi siitä olla kiinni..

Offipiru
20.02.2009, 02:35
moro! Mulla on ongelma ton screamer 4x4 pelin kanssa. Kaikki muut autot toimivat paitsi se hiluxi.. Se ilmoittaa jotakin fatal xx kun on valinnut siihen säädöt ja se rupeaa lataamaan sitä maastoa. Sitten se sammuttaa pelin????

Missähän vika osaako joku sanoa? Peli on aito, joten ei pitäisi siitä olla kiinni..
Eipä toimi mullakaa hiluksi. Ja samat oireet. Elikkäs taitaa olla ennemminki ominaisuus..

Rekisteröimätön
20.02.2009, 12:06
Aikaisemmin mulla kyllä tuossa toimi tuo.. Joskus oisko vuos pari sitten.. Mikälie tullu...

Rekisteröimätön
26.02.2009, 17:31
Liittyisköhän tuo jotenkin siihen directx 7:kaan? Itse en sitä asentanut koska koneelta löytyi tuoreempikin versio... Yhyy!

Hammer__
08.03.2009, 03:57
CDON:ia selaillessa sattumalta tuli vastaan tuollainen Ford Off-Road niminen pc-peli: http://cdon.fi/pelit/ford_off-road-775157

"Ford Off Road tuo pelikoneiden ruuduille herkullisia maastokisoja erilaisten Ford-maastureiden, -avolavojen ja muiden vastaavien ajokkien kanssa. Valittavissa on lukuisia eri maastoreittejä, haastavia kisoja, kaahailussa hajoavia kulkuneuvoja sekä peräti 12 erilaista pelimuotoa."

Toinen mikä löytyi tuolta oli World Championship Off Road Racing: http://cdon.fi/pelit/world_championship_off_road_racing-964598

Onko joku kokeillut jompaa kumpaa tai molempia, ovatko mistään kotoisin?

Nerd-O
21.11.2010, 23:31
Piti saada joku uusi peli niin investoin MOTORM4X peliin. Jota tuolla aikaisemminkin mainostetaan. Ihan ok settiä. Ei näytä muualta saavan kuin Steamin kautta ja maksaa huimat 6.99€.

Rekisteröimätön
20.01.2011, 14:57
Kukaan täällä vielä tutustunut Rigs of Rods nimiseen "peliin"? Kyseessähän on siis täysin ilmainen peli, koska tämä on open source projekti. Eli peli on hyvin modattava ja omia luomuksia on helppo tehdä. Fysiikoiltaan luultavasti paras offiroadiakin käsittävä peli mitä on. Kaikki löytyy, mm. lukot jne.

Tässä on pari videota ko. pelistä.
http://www.youtube.com/watch?v=YBBbK1Bgnf0

http://www.youtube.com/watch?v=BgZ_t-CDSEo&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=U1F8xuKZBCI&feature=related

Piti täälläkin nyt mainostaa vähän, kun suomalaisia näkee tuolla sen verran vähän. Pelissähän on nettipelikin.

pajerotdic
20.01.2011, 17:27
http://offroad-game.com/

ei pistänyt silmään että olis joku jo johonki kirjottanu mutta tässä tulee paras off road peli

kattokaa youtubesta pelin nimellä ( offroad drive )

julkastaan Q2 2011

Heguli
20.01.2011, 17:37
Kukaan täällä vielä tutustunut Rigs of Rods nimiseen "peliin"? Kyseessähän on siis täysin ilmainen peli, koska tämä on open source projekti. Eli peli on hyvin modattava ja omia luomuksia on helppo tehdä. Fysiikoiltaan luultavasti paras offiroadiakin käsittävä peli mitä on. Kaikki löytyy, mm. lukot jne.

Tässä on pari videota ko. pelistä.
http://www.youtube.com/watch?v=YBBbK1Bgnf0

http://www.youtube.com/watch?v=BgZ_t-CDSEo&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=U1F8xuKZBCI&feature=related

Piti täälläkin nyt mainostaa vähän, kun suomalaisia näkee tuolla sen verran vähän. Pelissähän on nettipelikin.
Hyvältä näytti noi videot mutta lataaminen ei onnistunut, ei suostu peli käynnistymään. Mutta en olekaan nero näissä ATK-asioissa......

Rekisteröimätön
20.01.2011, 18:17
Rigs of Rodsiin tässä latauslinkki:
http://download.rigsofrods.com/

Latasitko sen tuolta?

Sitten kun olet saanut ladattua, niin avaa tuo Configuration, sieltä voit säätää jos peli ei heti käynnisty.

Repositorystä voit sitten ladata peliin kaikkea, ratoja, autoja, mitä vain:
http://www.rigsofrods.com/repository/

Ja jos ne on zipissä, niin yleensä riittää että laitat Zipin Omat Tiedostot -> Rigs of Rods -> Packs kansioon.

Ja, Vistassa tai Windows 7:assa ratoja ensimmäisiä kertoja käyttäessa kannattaa painaa pelin kuvaketta oikealla napilla, ja painaa "Suorita järjestelmänvalvojana". Tuo johtuu siitä, että Vista/7 ei anna pelin luoda uusia tiedostoja, jossei sitä suorita järjestelmänvalvojana, joten sen takia peli voi kaatua. Ensimmäistä kertaa uutta rataa pelatessa, peli luo siitä yleensä muutaman tiedoston, niin se voi siksi tökätä.

Kerro tarkemmin, että missä kohtaa tökkäsi?

VonLeka
20.01.2011, 18:32
Monster Truck Madness

Krisse
20.01.2011, 19:02
No eipä täälläkään onnistu rigs of rods. Sen kun käynnistää niin tulee ruutu jossa on jotain search/default/ym ja siitä pääsee pois vain escillä jonka jälkeen tulee joku 'title screenin' näköinen ruutu ja kohta ollaan takaisin wintöötissä. Ei pelaa ikkunamoodissakaan sen paremmin.

Gravedigger
20.01.2011, 19:23
Jonkin verran on tullut pelattua tuota peliä

http://geedee.galleria.fi/kuvat/Ror/screenshot_1.png/_medium.jpg

Hiluxi kestää

http://geedee.galleria.fi/kuvat/Ror/screenshot_27.jpg/_medium.jpg

Blazerin akseli kiepahtanut

http://geedee.galleria.fi/kuvat/Ror/screenshot_32.jpg/_medium.jpg

Susnaan iski haritusta

http://geedee.galleria.fi/kuvat/Ror/screenshot_40.jpg/_medium.jpg

Vähän kaatoja ja vaurioo iskenyt kalustoon kallio kiipeilyssä. Ei tainu olla sääntöjen mukaiset kaaret :D

http://geedee.galleria.fi/kuvat/Ror/screenshot_122.jpg/_medium.jpg

Harmittaa vaan, että vanha läppäri jolla pelaa välillä. Niin teho tuppaa loppumaan.

akiky
20.01.2011, 20:16
Rorista juttua ollu jo joskus vähäsen tossa toisessa säikeessä:

http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=66914

Heguli
20.01.2011, 21:05
Rigs of Rodsiin tässä latauslinkki:
http://download.rigsofrods.com/

Latasitko sen tuolta?

Sitten kun olet saanut ladattua, niin avaa tuo Configuration, sieltä voit säätää jos peli ei heti käynnisty.

Repositorystä voit sitten ladata peliin kaikkea, ratoja, autoja, mitä vain:
http://www.rigsofrods.com/repository/

Ja jos ne on zipissä, niin yleensä riittää että laitat Zipin Omat Tiedostot -> Rigs of Rods -> Packs kansioon.

Ja, Vistassa tai Windows 7:assa ratoja ensimmäisiä kertoja käyttäessa kannattaa painaa pelin kuvaketta oikealla napilla, ja painaa "Suorita järjestelmänvalvojana". Tuo johtuu siitä, että Vista/7 ei anna pelin luoda uusia tiedostoja, jossei sitä suorita järjestelmänvalvojana, joten sen takia peli voi kaatua. Ensimmäistä kertaa uutta rataa pelatessa, peli luo siitä yleensä muutaman tiedoston, niin se voi siksi tökätä.

Kerro tarkemmin, että missä kohtaa tökkäsi?

Oikeasta paikasta näemmä latasin ja itse lataus meni OK, jonkun Active X-komponentin latasi siinä samalla. Ohjelmaa käynnistettäessä herjasi jotain mutta painamalla OK-nappulaa meni eteenpäin. Jumiintui johonkin ihme näyttöön, josta ei päässyt eteenpäin (ilmeisesti sama kuin Krissellä). Pitää poistaa peli koneelta ja koittaa huomenna uudestaan, oli päivällä vähän liian kiirus....

mhk
20.01.2011, 21:27
Mitä, siis kartan latausruutuko? Sehän siinä tulee ekana nykyviin.
Siitä sitten esim. nuolinäppäimillä ja enterilä valitaan kartta. Vai joku muu ruutuko?

Rekisteröimätön
20.01.2011, 21:51
Onko sulla Windows XP vai 7 ? Vai Vista ? Vai kenties Linux ?

Krisse
20.01.2011, 23:28
XP

Ensin tulee

http://www.76s.net/ext2/eka.jpg

Mikään muu ei tee mitään paitsi ESC nappi jonka jälkeen tulee

http://www.76s.net/ext2/toka.jpg

Ja sitten muutaman sekunnin päästä ollaankin taas windowsissa.

Rekisteröimätön
20.01.2011, 23:51
Tuo näyttää silta, että peli toimii, mutta mitään sisäötä eli ratoja ja autoja ei ole.

RoRissa nimittäin tulee aina tuollainen ruutu kun painat ESC:iä, eli peli sulkeutuu.

Ja kun tuota lataussivua tutkii:
http://download.rigsofrods.com/

Niin, näyttää siltä,että siinä onkin nykyään erikseen linkki tuohon sisältöön, eli tuo alempi linkki. Lataa se. Oletettavasti se pistetään omat tiedostot -> rigs of rods -> packs kansioon.

Toinen vaihtoehto, jos et halua ladata 400 megaa autoja ja ratoja, niin voit mennä tuonne repositoryyn ja ladata yksitellen vain haluamasi radat ja autot. Linkki repoon:
http://www.rigsofrods.com/repository/

Repositoryssä, tuolla laidassa on kohdat "Land Vehicles" ja "Terrains", niistä nyt ainakin alkuunsa löytyy jotain.

Rekisteröimätön
20.01.2011, 23:55
Ja jatkoa, tuossa 400 megatavun kokoisessa paketissa ei siinäkään ole toki läheskään kaikki autot, eli jos niihin kyllästyt niin repossa on lisää.

mhk
21.01.2011, 11:21
Kansio on /program files/rigs of rods/streams/final josta löytyy vehicles ja terrains.

Swoop
21.01.2011, 19:35
Kansio on /program files/rigs of rods/streams/final josta löytyy vehicles ja terrains.

Jep ja se on väärä kansio, jos ladatut autot ja radat laittaa tonne ei toimi. Omista tiedostoista löytyy vastaavat kansiot ja sinne kun purkaa ni löytyypi myös pelistä.;)

4x4_88
04.02.2011, 18:38
Jep. Rigs of rodsia tullu pelattua sen alkuajoista lähtien.

http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=74335
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=74334
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=74336
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=74337
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=74338

pastirolli
04.02.2011, 19:39
Kone jumittaa heti alkulatauksen aikana siihen kun peli yrittää muodostaa yhteyttä palvelimeen. Ei saa yhteyttä ja siinä se sitten olikin. Missä vikä? Käyttis on xp.

mhk
04.02.2011, 22:07
Jep ja se on väärä kansio, jos ladatut autot ja radat laittaa tonne ei toimi. Omista tiedostoista löytyy vastaavat kansiot ja sinne kun purkaa ni löytyypi myös pelistä.;)

JÅÅ. Mites se niin, mulla on kyllä toiminut muistaakseni 0.34 versiosta alkaen, jollon tuon ekan kerran latasin. Eikä ole tarvinu päivittää välimuistia tms.

Pastirolli, mikä versio? 0.38.xx on nykynen, toimii ainakin paremmin 0.37.
Tuo uusin päivitys osaa itte asentaa visual c:t yms directx hommelit.

pastirolli
05.02.2011, 08:23
Versio olisi 0.37.126.

yyri
05.02.2011, 11:34
Jaa täälläkin löydetty rigs of rods! Hyvä peli kyllä, nykyään alkanut tulemaan noita hyviä autoja ja muita box5dieseliltä ja gabester:ilta jne. Oma valmet 502 projekti jäi siihen, kun pitäisi 3d malli väsätä tuon node & beam kehikon päälle...

DarkestMessiah
13.06.2011, 23:05
Onkos kukaan kuullu huhuja jostain uusista tulevista Offi-peleistä? Kun tuo paljon hypetetty Off Road Drive ei ilmeisesti pääse julkaisuvaiheeseen ollenkaan :mad:

opelman
16.06.2011, 16:25
Ns. offipeli on Motorstorm.. Ja siitä on tulossa 3 osa.. :D

DarkestMessiah
02.07.2011, 22:41
Onkos kukaan kuullu huhuja jostain uusista tulevista Offi-peleistä? Kun tuo paljon hypetetty Off Road Drive ei ilmeisesti pääse julkaisuvaiheeseen ollenkaan :mad:

Sainpas kuin sainkin pitkän etsinnän ja kokeilujen jälkeen Off Road Driven toimimaan, ainoana ongelmana on venäjän kielisyys, mutta kaippa tuon saa google-kääntäjän avulla käännettyä.

YV:llä lisätietoa tarjolla ;)

EDIT: ja eihän tota tarvinnu edes ite kääntää ku löyty valmiiks käännetty kielitiedosto \o/ eli nyt on Off Road Drive englanniks, vaikka virallinen ENG versio taitaakin jäädä julkaisematta.

pastirolli
30.09.2011, 07:33
Olikos tälläinen jo täällä?

http://store.steampowered.com/app/200230/?snr=1_4_4__101_1

DarkestMessiah
30.09.2011, 09:05
Olikos tälläinen jo täällä?

http://store.steampowered.com/app/200230/?snr=1_4_4__101_1

Tuossa yllähän tosta oli puhetta, saivat näköjään sittenki englanninkielisenki julkaisun ulos, vaikka pitkän aikaa näytti jäävän julkaisematta. Voin sanoa että aika pirun hyvä peli neuvostoliitoksikin, enkku version vois hommata seuraavaks ihan vaan pelimukavuuden vuoksi.

mikjus
30.09.2011, 21:54
Kas huomasin itsekkin että tänään on tuo uusi off road drive tullut ulos. Lähti heti lataukseen.

http://www.offroad-game.com

Autoissa näyttäs olevan tollanen JV tyylinen vanha pickup patrolli, samuraita jne. Harmi vaan kun ei löydy berttaa vielä.

4x4_88
07.10.2011, 14:57
Hups.. mites se akseli noin käänty...

http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=90327

Kyllä Sisu joustaa paremmin kuin Tatra

http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=90328
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=90329

Palex
10.10.2011, 19:30
Tulipas myös latailtua tuo Off-Road Drive, ja ihan hauskalta vaikuttikin, mutta tuli siinä puolen tunnin pelaamisen jälkeen kyllä havaittua miksi aikoinaan siirryin pelaamaan konsoleilla. Ihan tuskallista säätämistä tietokoneella että saa pelin päälle, ja näppiksellä on erittäin hanurista pelata kun vertaa padiin. Saahan pädejä tietty koneellekin, mutta jää kyllä hankkimatta...

Jos tuo peli joskus sattuu pleikkarille ilmestymään niin menee ostoon, mutta muussa tapauksessa jää kyllä tuo, ja muutkin tietokonepelit pelaamatta!:rolleyes:

Nerd-O
11.10.2011, 07:24
Tulipas myös latailtua tuo Off-Road Drive, ja ihan hauskalta vaikuttikin, mutta tuli siinä puolen tunnin pelaamisen jälkeen kyllä havaittua miksi aikoinaan siirryin pelaamaan konsoleilla. Ihan tuskallista säätämistä tietokoneella että saa pelin päälle, ja näppiksellä on erittäin hanurista pelata kun vertaa padiin. Saahan pädejä tietty koneellekin, mutta jää kyllä hankkimatta...

Jos tuo peli joskus sattuu pleikkarille ilmestymään niin menee ostoon, mutta muussa tapauksessa jää kyllä tuo, ja muutkin tietokonepelit pelaamatta!:rolleyes: Tuo säätäminen on kyllä totta, mutta tuo pädi on kyllä niin perseestä kuin vaan voi olla. Hypipompi pelit toimii sillä. Autopelit jotenkin, mutta voi hemmetti jos pitää pelaa jotain fps peliä. Täyttä tuskaa. Tekis mieli hankkia tuo uusi battlefield 3 ps3:lle, mut se hemmetin pädi.. Pelaamisesta ei tule yhtään mitään. Sillä ei saa tarkkuutta peliin. Tuollaiset pelit vaatii ehdottomasti näppis/hiiri yhdistelmän. Onneksi ps3:lle saa tuollaisen adapterin, mikä muuntaa näppiksen/hiiren toimimaan "padinä" ps3:ssa. On vaan hieman kallis. Eikä sekään ihan täydellinen ole. Mutta paljon parempi kuin padi. Sen luotettavuus vaan epäilyttää niin ei ole vielä tullut ostettua.

En muuten ole ps3:lle ostanut kuin GT5:sen ja TesDriven, joka oli muuten täysin turha ostos. Kerran kokeillut. Muita pelejä persiistä pelaa tuon padin takia.

mikjus
11.10.2011, 07:28
Offroad drive on ihan hyvä pelata pcllä xboxin langallisella ohjaimella.

WinChester
10.12.2011, 14:55
Peli vaikuttaa trailereiden perusteella enempi officrossilta kuin trialilta tai safarityyppiseltä ajolta. Pitääkö paikkansa? Onko sen anti siis siinä, että maastot on "offia" ja ajopelit muistuttaa offareita eikä ralliautoja, formuloita, tms. ja niitä vastaavia ratoja? Aina vedetään kilpaa kelloa tai muita vastaan?

Verrattuna n. 10v sitten pelaamiini purjelentosimuihin, joilla saattoi harjoitella oikeasti ilmassa pysymistä ja matka/kilpalentoa (simusta saadulla kokemuksella ja opilla oli välitön vaikutus omaan suoritukseen taivaalla), tämä vaikuttaa enempi viihteeltä kuin että sillä voisi harjoitella maastossa etenemistä "oikeasti". Kertokaas kokeneemmat millainen peli tältä osin on.

akiky
14.12.2011, 20:12
Peli vaikuttaa trailereiden perusteella enempi officrossilta kuin trialilta tai safarityyppiseltä ajolta. Pitääkö paikkansa? Onko sen anti siis siinä, että maastot on "offia" ja ajopelit muistuttaa offareita eikä ralliautoja, formuloita, tms. ja niitä vastaavia ratoja? Aina vedetään kilpaa kelloa tai muita vastaan?

Verrattuna n. 10v sitten pelaamiini purjelentosimuihin, joilla saattoi harjoitella oikeasti ilmassa pysymistä ja matka/kilpalentoa (simusta saadulla kokemuksella ja opilla oli välitön vaikutus omaan suoritukseen taivaalla), tämä vaikuttaa enempi viihteeltä kuin että sillä voisi harjoitella maastossa etenemistä "oikeasti". Kertokaas kokeneemmat millainen peli tältä osin on.

Kyllähän nämä pelit aina on pelejä. Ei olla viä lähelläkään mitään lentokone simujen realistisuutta. Taitaa toi mudassa kurassa yms eteneminen olla niin monesta jutusta kiinni, siksi varmaan hankala siitä on kunnon simulaattoria tehä. Kyllä tuossa off-road drivessä esim mutaan tulee ajouria, mutta ei se silti kovin realistiselta tunnu.

Suurin ongelma tuon kanssa on kun kaikki pätkät on just tätä nopeusajoa, jos mukana ois vaikka trial tyyppisiä ratoja, peli ois paljon mielekkäämpi.

DarkestMessiah
26.04.2013, 18:24
Nytte olis tarjolla demoa tulevasta offipelistä

http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/

Kaikki varmaankin tietää Euro Truck Simulator 2:n? Rahdin ajo on kivaa isoilla autoilla, mutta asfaltti on tylsää. Spin Tires korjaa sen pulman, rahtia ajetaan maastossa vanhoilla Neukku kuormureilla :D kyseessä on tosiaan vasta demo, mutta vaikuttaa erittäin lupaavalta, joitain puutteita on (esim. ei vinssiä, mutta jotain lupailuja sen lisäämisestä ennen pelin valmistumista on ollut)

sisua45
26.04.2013, 20:52
Nytte olis tarjolla demoa tulevasta offipelistä

http://www.oovee.co.uk/games/upcoming-games/spin-tires/

Kaikki varmaankin tietää Euro Truck Simulator 2:n? Rahdin ajo on kivaa isoilla autoilla, mutta asfaltti on tylsää. Spin Tires korjaa sen pulman, rahtia ajetaan maastossa vanhoilla Neukku kuormureilla :D kyseessä on tosiaan vasta demo, mutta vaikuttaa erittäin lupaavalta, joitain puutteita on (esim. ei vinssiä, mutta jotain lupailuja sen lisäämisestä ennen pelin valmistumista on ollut)

Kamaz on ihan ok ajaa, mutta vain 6x4 vetotavalla. Sitten saa Krazin, jonka ohjaus on hidas kuin mikä, eikä palauta. Todella vaikea ajettava.

Joskus vuosia sitten pelattin myös spin tiresia, ja siinä oli krazissa sama homma. :mad:

wuntzikka
27.04.2013, 07:38
http://www.puolenkuunpelit.com/kauppa/product_info.php?cPath=26_54&products_id=28483

minkähänlainen tuommone ois?

DarkestMessiah
27.04.2013, 10:32
http://www.puolenkuunpelit.com/kauppa/product_info.php?cPath=26_54&products_id=28483

minkähänlainen tuommone ois?

En todellakaan suosittele, kokeiltu on.

wuntzikka
27.04.2013, 11:11
jaa, no oiskos mitään suositeltavaa peliä ps2?

DarkestMessiah
28.04.2013, 10:25
Smuggler's Run on ainaki saanu aika paljo kehuja ja hyviä arvosteluja. En oo henk.koht. kokeillu, mutta vaikuttaa aika lupaavalta ja Rockstar ei ole koskaan pettänyt odotuksia

Juh@H
28.04.2013, 11:35
Väärä topic::

DarkestMessiah
17.05.2013, 23:04
Spin Tires on Kickstarterissa, käykääs ny vähä tukemassa projektia, niin saadaan koko peli ulos toivottavasti 2014 tammikuuhun mennessä. Ominaisuuksia on tulossa paljon ;)

http://www.kickstarter.com/projects/358753914/spintires-the-ultimate-off-road-challenge

..Reetu..
20.05.2013, 12:36
Löytyyköhän tota off road drivea Xbox 360:lle? Tai ylipäätänsä mitään hyvää offipeliä..

yyri
11.06.2013, 23:18
Spin Tires on Kickstarterissa, käykääs ny vähä tukemassa projektia, niin saadaan koko peli ulos toivottavasti 2014 tammikuuhun mennessä. Ominaisuuksia on tulossa paljon ;)

http://www.kickstarter.com/projects/358753914/spintires-the-ultimate-off-road-challenge

Kannattaapi lattailla tämä demo, aikamoista menoa, maasto muovaantuu hienosti ja joutuu oikeasti ajattelemaan mistä ajaa ym ainakin UAZ illa sillä sen saa ihan pysyvästi jumiin tässä uusimmassa demossa.

AtSZrHjQQpk

yyri
17.07.2013, 21:37
Uusi versio tullut tästä, ns "DEV" versio jossa ei ole modaamisen estoja, ja lisätty tuki paremmalle autojen asentamiselle ja spawnimiselle. Täältä löytyy ohjeet modien asentamiseen, löytyy esim suzuki samurai, pajero, kraz perävaunulla...

http://www.oovee.co.uk/forum/topic/195-12jul13-spintires-dev-demo/

E: Disabloikaa motion blur asetuksista niin modiautot toimii paremmin.

4x4_88
18.07.2013, 15:52
Mä modasin sen verran, et laitoin Mazin renkaat Kraziin. Tuli hieno! :D

sisua45
18.07.2013, 17:49
Mä modasin sen verran, et laitoin Mazin renkaat Kraziin. Tuli hieno! :D

Nyt kuvakaappausta näytille. :D

4x4_88
18.07.2013, 19:20
Saamanne pitää!!
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=134693
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=1010&pictureid=134694

Nerd-O
30.06.2014, 07:25
Spin Tires on muuten Steamista ladattavissa. Maksaa huikeat 25€. Tuo on siis nyt julkaistu kesäkuun alussa. Tuota on nyt tullut hakattua. Erittäin hieno varsinkin verkkopelinä. Voi jumitella aika huolella ja kaveri tulee vinssillä pelastaan :D On kyllä erittäin onnistunut offipeli. Pitää vielä poitsujen koneelle ostaa tuo peli niin pääsee poitsujen kanssa ajeleen.

sisua45
30.06.2014, 19:28
Spin Tires on muuten Steamista ladattavissa. Maksaa huikeat 25€. Tuo on siis nyt julkaistu kesäkuun alussa. Tuota on nyt tullut hakattua. Erittäin hieno varsinkin verkkopelinä. Voi jumitella aika huolella ja kaveri tulee vinssillä pelastaan :D On kyllä erittäin onnistunut offipeli. Pitää vielä poitsujen koneelle ostaa tuo peli niin pääsee poitsujen kanssa ajeleen.

Aiheesta oli juttua jo tuolla toisaalla. Ite en ole vielä ladannut...

http://forums.offipalsta.com/showthread.php?t=117140

HAILUXI-07
30.06.2014, 19:31
Latasin DEMO-version jossa UAZi ja MAZi.
Ajoin jumiin uazin niin voiko tuolla mazilla jotenkin vinssata?

mara90
30.06.2014, 20:15
Latasin DEMO-version jossa UAZi ja MAZi.
Ajoin jumiin uazin niin voiko tuolla mazilla jotenkin vinssata?

Demo versiossa ei ole vinssaus-mahdollisuutta.

Krisse
30.06.2014, 22:28
Demoversio ei kyllä muutenkaan herätä ostohaluja. Tosin onhan se vaan 'tech demo' mutta Uatsilla pöristely totaaliseen jumiin jäämiseen asti (jossa mulla e ainakaan mene kauaa) e juuri sytytä.

ajelija
10.07.2014, 20:33
Eli tuli ladattua puhelimeen nokia kaupasta Hill climb Racing niminen peli, ihan hauskaa ajanvietettä. Ei tietenkään todenmukainen simulaattori mutta hauskoja yksityiskohtia kuten jos auton ajaa katolleen niin niskat menee nurin:D

Nasty
14.07.2014, 02:22
Spintiresin kokoversio steamissa. Aika makeaa menoa ja moninpelionnistuu 4 kaverin kanssa maksimissaan. Välillä meinaan maan vetovoima olla liian kova ja ajoneuvo painuu maan sisään :D. Omasta mielestä paras offigame mitä ikinä tehty.
Puuteitakin on esim sisäkuvaa ei vielä löydy tosin tekijät ovat kovasti luvanneet sisäkuvaa saatavaksi..

Lord of flies
13.08.2014, 12:26
http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288724846114.html

Oli näköjään IS tehnyt pikku jutun tosta.

Kyllähän toi on hauskaa ajanvietettä, vieläkään ei ole tullut kaikkia karttoja ajettua läpi.

Tulis vain se eka kunnon päivitys, kun valmistaja lupailee hyttinäkymää koska aika moni sitä on kaivannut. Ja vissiin kameran liikutelu kans muuttuu. Tämmöstä epävirallista tietoa on sattunut silmiini

Nerd-O
14.08.2014, 07:25
Siihen tuli juuri joku päivitys, mikä korjasi jotain bugeja. Mutta poitsu löysi siitä mielenkiintoisen bugin. Kun puukärry kaatuu siihen puiden lastaus paikalle niin yritä kiinnittää se kärry perään kun se on kyljellään. Sen jälkeen kosahtaa ja yhdistelmä lentää ilmaan :D

ärjy
14.08.2014, 08:26
toihan on sama ku gta san andreaksessa, traktorilla ku otti perään esim. kuormaauton ja sit vetäessä lähti heijjaamaan sivuttain nii pam!! sitä lensi koko alueen toiselle laidalle!!! joskus tuli sitä hakattua enemmän.. nimimerkillä koko äijä paketissa sohvalla..

MikkoO
07.03.2018, 17:06
Spintires on myös hyvä OffRoad peli

maddis
16.04.2018, 15:25
Tässä on early accessissa ryömiskelypeli. http://store.steampowered.com/app/824720/Pure_Rock_Crawling/

Ja videokin löytyy kun joku jamppa sitä pelaa. Omakohtaista kokemusta pelistä ei ole.

https://www.youtube.com/watch?v=WRhP66Y6BkY

Nerd-O
27.11.2020, 10:22
Onko kukaan kokeillut tätä?
https://www.epicgames.com/store/en-US/product/snowrunner/home

https://i0.wp.com/www.codecmoments.com/wp-content/uploads/2020/05/SnowRunner-Feature.jpg?fit=642%2C362&ssl=1
https://errori.net/wp-content/uploads/2020/03/SnowRunner-Explore.-Gear-Up.-Achieve.-0-8-screenshot-copy.jpg

Ilmeisesti tuolla ei enää tarvitse hakea tukkeja vaan voi duunaa kaikkea muuta. Kuten pelastaa ajoneuvoja tai muutoin vain seikkailla ja ajaa safaria. Onko joku keksinyt miten epic games sivuille syötetään alennuskoodi?

Palex
27.11.2020, 11:43
Snowrunnerin peruspeli vedetty platinalle pleikkarilla jo tuossa keväällä. Nyt tuli jo season 2, eli päästiin Kanadaan ajelemaan uusille kartoille. Hyvä että tulee uutta sisältöä tasaiseen tahtiin.

Pöllejä ei tosiaan Snowrunnerissa kuskailla, mutta kaikkea muuta senkin edestä. Suuria erikoiskuljetuksiakin. Tukkihommiakin luvassa kuitenkin vielä tulevaisuudessa. Paaaaaljon laajempi peli kuin Mudrunner. Hyvää meininkiä, mutta alkaa kyllä pidemmän päälle käymään ihan työstä! :D

james_III
27.11.2020, 12:45
Feedback rattipoljin rakentelu taisi juuri alkaa kiinnostaa enempi, pää komponentit ainakin pitäisi jo oleman. Olettaen etten ole hukannu jo niitäkin, sais lukot ja kaikki oikein kytkimien taakse :)

Palex
27.11.2020, 13:52
Kyllähän tuota jotkut ratillakin vääntää, mutta itselleni pädi on kuitenkin mukavin vaihtoehto, kun tuossa joutuu kuitenkin paljon kameraa pyörittelemään ja nostureita käyttämään, joten pelkällä ratilla ei pärjäis kuitenkaan. Rallit ajan sitten ratilla.