PDA

View Full Version : Viinaa, aseita ja naisia


tuska
08.09.2003, 13:56
Vitutuskäyräni aloitti huiman kohoamisen elokuun puolenvälin paikkeilla kun oli taas mentävä koulun penkille muutamaksi kuukaudeksi istumaan ja nuuskatkin alkoi loppua.
Perjantaina päätin lähteä nuoruudenmaisemiini sekoilemaan taas ihan kunnolla pariksi päiväksi ja nollaamaan vitutuksen. Jussikin sattui soittelemaan ja pyytämään mua sinne just sopivasti. Jussi oli jo kerennyt mennä naimisiin ja lisääntymäänkin. Sen vaimo ja lapsi oli jossain anoppilassa muutaman päivän niin nekään ei häirinneet meidän harrastuksia.

Ajelin siis Jyväskylään perjantaina iltapäivällä. Heti kun pääsin perille niin mentiin Prismaan ostamaan vähän kaljaa ja käytiin samalla kattomassa sitä taloa missä se äiä räjäytti ittensä. Yhden kuvan nappasin, harmitti vähän kun ei päässyt kovin lähelle kun alue oli vieläkin eristettynä.
<center>http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl6.jpg</center>

Siirryttiin Jussin kämpälle ja odoteltiin sen veljeä vajaa tunti. Join odotellessa muutaman kaljan. Ajateltiin tehdä porukalla päivän hyvä työ niin voitais sitten hyvillä mielin vetää nakit silmille. Käveltiin Jussin isovanhempien talolle ja otettiin siitä jotain rautaromua kantoon ja vietiin ne sellaselle kierrätyslavalle, joka oli tuotu siihen parinsadan metrin päähän. Jussi työnti yhdessä kottikärryssä polkupyörän runkoa ja jotain muuta paskaa, sen veli työnti toisessa kottikärryssä vielä enemmän metalliromua ja mä ajoin yhden polkupyörän pelkillä vanteilla sinne lavalle. Siellä lavalla oli jotain duunareita järjestelemässä niitä kamoja sinne lavalle. Ne alkoi tietenkin heti nauramaan kun ne näki mun kulkupelin. Sitkutin helvetillisellä kolinalla siihen lavalle ja ne ukot alkoi vitsailemaan "Sä ajoit sen sitten ihan loppuun", "Toihan on VR:n malli, kulkee kiskoilla" ja "Sulla on aurattu tie kesät talvet". Rentoja ukkoja.

Kauheesta polkemisesta tuli kauhee jano, joten taas painuttiin Jussin kämpälle tankkaamaan lisää ja saunomaan. Tarpeeks kun tuli pohjia otettua niin lähdettiin baariin. Matkalla Timppa (Jussin veli) maalasi jotain alikulkutunneliin. Nappasin siitä kuvan ja se säikähti ihan vitusti. Turvallisuussyistä naamioimme spraypullon kaljapulloksi.
<center>http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl5.jpg</center>

Jyväskylässä on muuten aivan mahtavia baareja. Yhdessäkin baarissa on kattoon viritelty jotain tankoja. Vähän aikaa mietin että mikä idea siinä oikein on, kunnes yhtäkkiä alkoi naisia hyppimään siinä mun pöydällä. Mitä ilmeisimmin ne oli sitä varten että voi ottaa tukea kun tanssii. Oli siinä baarissa kyllä tanssilattiakin, mutta jostain syystä kaikki halus heilua pöydillä. Vitutti kun huomasin että istuttiin väärään pöytään, yhdellä toisella pöydällä tanssi dooris minihameessa. Yllättäen siihen pöytään ei mahtunut enää istumaan.
<center>http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl7.jpghttp://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl8.jpg</center>

Painuttiin pois siitä baarista kun alkoi tulemaan sen verran tuimia katseita. Tais porukka vähän ihmetellä kun salamavalot räiskyy perseen alla. Käytiin parissa muussa baarissa mutta ne oli täynnä teinejä, eikä niitä jaksanut katella. Painuttiin takaisin Jussin kämpälle.

Perille päästiin joskus viiden aikoihin ja meitä panetti aivan helvetisti. Homostelemaan ei tietenkään alettu, vaan viisaina miehinä laitettiin deitti.nettiin orgiailmoitus ja alettiin nukkumaan. Uni ei meinannut millään tulla kun ajateltiin että sitten kun herätään niin yhteydenottoja on varmaan tullut satoja.

Nukuttiin about neljä tuntia ja tsekattiin mailit. Jostain kumman syystä kukaan ei vastannut meidän ilmoitukseen, saattoi johtua siitä että annettiin liian vähän aikaan valmistautua henkisesti kyseessä olevaan tapahtumaan. Vitutti ja panetti. Lähdettiin Tikkakoskelle purkamaan vitutus. Panetus osio ajateltiin hoitaa sitten illalla kuntoon.
Haettiin parisataa kuulaa aseeseen ja päästeltiin vähän höyryjä.
<center>http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl1.jpghttp://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl2.jpg</center>
<center>http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl3.jpghttp://koti.mbnet.fi/arjala/pics/jkl4.jpg</center>
Krapulassa on muuten aika vittumaista ampua jos koskee päähän. Tulipahan sekin nyt kokeiltua. Ammuskelun jälkeen painuttiin takasin Jussin luokse ja mä otin muutaman kaljan. Jussi tsekkas mailit - ei vieläkään mitään.

Ajateltiin lähteä hakemaan ne naiset sitten baarista kun ei ilmoitukseenkaan kukaan vastannu. Mulla on aika heikot muistikuvat siltä reissulta, valokuvatkaan ei oikein onnistunu eikä niitä oikein otettukaan vaan keskityttiin oleelliseen.
Päätettiin mennä sellaseen baariin mihin edellisenä iltana oli liikaa jonoa, joten lähdettiin ajoissa liikenteeseen. Valitettavasti se baari ei ollut vielä siihen aikaan auki, joten jouduttin istumaan terassilla pari tuntia. Kyllä se aika siinäkin ihan mukavasti meni. Terassia vastapäätä oli joku kebabmesta, josta tuli joku ukko siihen ulos penkille syömään ostamiaan safkoja. Surullista sinänsä, se ukko sammui siihen penkille ennenkuin sai syötyä ruokansa. Viereiseltä terassilta heitettiin samaan aikaan joku deeku ulos ja se meni tietenkin sen sammuneen ukon viereen istumaan ja se söi sen safkat.
Seuraavaksi siirryttiinkin siihen baariin missä oli ne kauheat jonot edellisenä iltana, oltiin ensimmäisiä asiakkaita ja saatiinkin istua aivan rauhassa puolisen tuntia. Kohta baari olikin aivan täynnä porukkaa ja meno oli huimaa.
Todistettavasti kolme naista kävi lääppimässä mua ja Jussinkin kimpussa taisi joku roikkua. Jossakin vaiheessa nähtiin tanssilattialla uskomattoman hyvännäköinen dooris. Yhtäkkiä se sitten vilkutteli mulle. Mä tietenkin vilkuttelin takasin ja Jussi kysyi että tunnenko mä sen. En tuntenut. Tunnistin sen vasta sitten kun se hyökkäs jostain selän takaa juttelemaan. Joskus mä sen kanssa kävin treffeillä ja nyt se antoi puhelinnumeronsa että pitää ottaa yhteyttä kun taas käyn sielläpäin. Sopii mulle.
Siinä samassa baarissa oli pari neekeriäkin, toinen oli sellanen bling-bling neekeri. Helvetisti kultaa jokapuolella.

Tulin siihen tulokseen että Jyväskylä ei ole paljoa muuttunut vuosien varrella. Siellä on vieläkin kauheesti tyydytettäviä naisia. Sovittiin Jussin kanssa että ennen seuraavaa reissua laitetaan ajoissa se orgiailmoitus.

Reissun plussat:
- Puhelinnumero
- Kiimaset nartut
- Viina
- Aseet

Reissun miinukset:
- Bling-bling neekeri
- Epäonnistuneet orgiat
- Liian lyhyt aika, viikkokin olisi mennyt mukavasti

---------------------------------------------------------
http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/sigtesti4.gif

Laskos
08.09.2003, 14:40
Käsittämättömän hyvin ja hauskasti kirjoitettu, kiitos tuska! Tuli ihan mieleen Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirjat... <img src=/smiley/rofl.gif border=0 align=middle>

- Laskos -

"Voittajat eivät luovuta, luovuttajat eivät voita"
(Juhani Tamminen)

MaiklNait
09.09.2003, 10:20
Tarvis kans käydä testaan jyväskylän paarit&horot, kun on jääny kokematta.

St.Pauli ja Reeperbahn..