PDA

View Full Version : Myydään / Vaihdetaan Mersu 200D just leimattu Vaihdetaan maasturiin!


49inot
30.09.2015, 20:20
MYYTY! Saa poistaa.

Eli myydään suoralla rahalla tai vaihdetaan maasturiin PÄIKSEEN, Leimalla ei niin väliä mut olis hyvä jos ei hirveesti laittoa olis. :)



Linkki nettiautoon: http://www.nettiauto.com/mercedes-benz/200/7508549



Katsastettu 9.9.2015 mutta väärään aikaan, eli ajoaikaa huhtikuuhun 2016. Uuden leiman saa hakemalla.


Ei verovelkoja.


HUIPPUVARUSTELU: ABS -jarrut, Airbag kuljettajalle, Kuskille kyynärnoja penkkien välissä, penkinlämmittimet! Joten tästä mahtava talviauto! :cool:



Katsastukseen uusittua:
-3 isoa paikkaa hitsattu pohjaan ja massattu
-polttoaineen paluuputki uusittu
-etupyörän laakerit uusittu
-ABS- anturi eteen oikealle uusittu
-aurauksensäätötanko taakse uusittu
-alapallonivel eteen uusittu


Mersu kulkee eteen ja taakse moitteettomasti eikä vuoda tai kuluta öljyä/ nesteitä. Teknisesti tosi hyvä! Moottori käy komiasti ja lähtee aina käyntiin ekasta pyörähdyksestä, ei näitä suotta sanota ikiliikkujiksi! Korissa ajan patinaa sekä takakylki erivärinen (uusi omistaja saa maalata vaikka koko auton jos haluaa.) Kuitenkin kori taitaa olla ihan lommoton että saattaa olla toiveita saada autosta jopa edustuskelpoinen pienen fiksauksen jälkeen.;)


Sisusta ja konetila yllättävän siistit!


Tosi hyvä ajaa maantiellä vanhaksi mersuksi. Ei pahemmin vetele minnekkään eikä kolise tai kilise nimismiehen kiharoissa eli alusta on kunnossa!


Kulutus matka-ajossa on melkein nykyautojen luokkaa, 5-vaihteisen laatikon ansiosta matka-ajossa voi päästä jopa alle 5 litran!


MIINUKSET:
kardaani pienesti jyristää kovemmissa nopeuksissa koska on todennäköisesti asennettu väärille booreille vaihdelaatikon vaihdon yhteydessä. (5-vaihteinen laatikko c-mersusta) Kardaanin pienoinen jyrinä ei kuitenkaan haittaa ajoa ja voimansiirto on muuten täysin kunnossa!


Renkaat eivät ole kovinkaan kehuttavat. Takarenkailla ajaa tämän kesän, eturenkailla ehkä seuraavankin. Talvirenkaita ei ole, toki lisähinnasta voin hankkia sellaiset!


Nopeusmittari ei toimi uudemmasta vaihdelaatikosta johtuen, joten kauppaan kuuluu navigaattori josta näkee tarkan nopeuden!


Käytön jälkiä, mutta ei tässä uutta olla myymässäkään, eikä edes uuden hintaista!


MUITA VIKOJA AUTOSSA EI OLE HAVAITTU!


Mersu on poistettu liikennekäytöstä. Saa liikennekäyttöön samalla kun ostaja laittaa nimiinsä!

pee
30.09.2015, 20:28
hinta näkyviin, kiitos

49inot
30.09.2015, 20:34
Hinta 600e, Auto sijaitsee Jalasjärvellä.

49inot
05.10.2015, 18:56
MYYTY! Saa poistaa.