PDA

View Full Version : FM lähetin


boozer
13.11.2014, 05:55
Täällä kun on on kaikenlaisia tietäjiä niin kysytäänpäs FM lähettimistä autoon.
Tuli vaihdettua autoa ja ko. kulkineen radiossa ei ole usb/sd/aux liitäntää.
Mankka on intergroitua mallia (joku clarion) erillisellä näytöllä joten ei viitis vaihtaa.
Onko jollain kokemusta näistä FM lähettimistä ?Netin syövereistä löytyy jos jonninmoista
härpäkettä muutamasta eurosta ylöspäin.Jos joku voisi ehdottaa jotain mallia olisin kiitollinen.
Laite ei tarvitse olla mikään high teck kunhan siinä on nuo edellä mainitut liitännät ja olis helppo käyttöinen.Pieni koko aina parempi ja halpa tietysti :)
Ei nyt ihan halvin mutta sopuhintainen

Kekkeruusi
13.11.2014, 07:20
mikä auto kyseessä ?
yleensä noihin integroituihin mankkoihin saa kyllä jotain usb/aux liitintä jonku mokkulan kautta.

esim omaan civicciin tilasin tollasen : http://www.ebay.com/itm/USB-AUX-Adapter-Car-Digital-CD-Changer-For-Accord-Civic-Odyssey-S2000-City-/151193107921?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2006|Make%3AHonda|Model%3ACivic&hash=item2333cfbdd1&vxp=mtr

Ozzy86
13.11.2014, 07:42
ihan kelvollisesti pelaillu nuo halvatkin 20€:n luokkaa olevat fm-lähettimet, liitännät yleensä usb, muistikortti ja line in. Jonkimmoisia kapuloitakin tulee mukaan.

http://www.motonet.fi/fi/tuote/476071/Auto-Mp3-FM-lahetin-USBSD-1224V

Edit: noissa halvoissa vain kaikissa ei pysty selaileen biisejä kansioittain, mikä on helvatan ärsyttävää jos tikulla joku 400 kappalettakin on, ja tiettyä haluais kuunnella, eli se melkein kylllä kandee kattoo et on kansioselailu mukana. :)

Nerd-O
13.11.2014, 13:07
Mulla on jossain tuollaisia parikin kipaletta. Kumpikin yhtä paskoja. Jos ajat matkaa niin eihän nuo tajua taajuutta vaihtaa ja aina sille samalle taajuudelle tunkee joku kanava matkan aikana. Eikä pk-seudulla oikein löytynyt sellaista kanava väliä mihin tuollaisen voisi tunkea ilman häiriöitä. Koska en jaksanut tapella jatkuvasti niiden kanavien kanssa niin radiosta löytyy aux ja usb ;)

Koska en myöskään pitänyt noista korvalle tulevista bluetooth handsfree laitteista niin Jabra Cruiser 2 laitteen. Bluetoothilla yhteys. Tulee aurinkolippaan kiinni. Laitteessa itsessään on myös tuo FM-lähetin. Mut sen kanssa on täsmälleen samat ongelmat kuin tuon FM-lähettimen. Ei tajua etsiä sitä vapaata kanavaa kun joku muu tunkee samalle kanavalle. Muutoinhan pystyi luurista lähettämään bluetoothilla ääntä radioon. Ehkä mä vaan ostan seuraavaksi bluetoothilla varustetun radion missä on myös handsfree niin pääsee helpommalla.

Muinoin kun oli se täysin paska Yaris Verso niin siinähän on myös näyttö erikseen. Se näyttö kuulemma toimii tiettyjen radioiden kanssa. Itse en sillä näytöllä tehnyt mitään vaan laitoin normi soittimen sinne alkuperäisen radion tilalle. Siinä se näyttö ei niin paljon tietoa kertonut. Autostudiosta löytyi alkuperäiset sovitekappaleet. Motonet myy muuten myös noita sovittimia. Saa alkuperäiset piuhat kiinni kanssa.

ärjy
13.11.2014, 20:18
Ite tilailin autoviihde nimisestä puljusta tarpeet soittimen "normalisoimiseks". Löyty kaikki härpäkkeet väliin et soitin meni paikalleen, ja näyttö toimi. Suosittelen. Ps: kannattaa purkaa entinen ja kuvata liittimet, sattuu sit kerralla..