PDA

View Full Version : Onko Corvette "kyrvänjatke" ??


ZR1
26.06.2003, 12:21
Eli kokemuksia kateellisista kanssaihmisistä?

Juhannuksena "joku" liimaili paperitarroja tuulilasiin ja nyt tulee herjaavaa sähköpostia, sekä loukkaavaa tekstiä eräässä keskustelufoorumissa..

26.06.2003, 12:28
aina löytyy kateellisia, ei paljon kannata tuhlata aikaa niiden kuunteluun.

Note! This message was posted anonymously!

26.06.2003, 13:39
Olen korveten omistaja(C3)ja mun mielestä meissä on niitä joille se on "sen" jatke. Joka paikkaan mahtuu mätiäomenoita.

Note! This message was posted anonymously!

26.06.2003, 17:10
Laitan itsenikin tähän ilman tunnaria kun en jaksa saada mitään valistus maileja.
Eli itselläni on C4 ja kyllä vihasia ilmeitä tulee aika lailla, mutta toisaalta on niitä positiivisesti kiinnostuneitakin.

Itse olen vasta 21v. ja vetteäni ei ole kukaan muu kuin itse maksettu ja työllä. Ja silti välillä ihmiset katsovat kuin olisin varastanut auton tai muuten pahaa tehnyt.
En ole muutenkaan liikenteessä pelleillyt koska suomalaisten yleistämis vimma on aika inhottava eli jos yksi punanen vette törppöilee niin silloin kaikki punaisten corvette/ferrari/muut urheiluauton omistajat leimataan pröystäileviksi suhareiksi.

On se vaan niin ettei Suomi ole tarpeeksi iso maa jotta rauhassa voisi häärätä,sääli=(

Ja kyllä noita alapään jatke ihmisiä löytyy myös bemari,mese etc kuskeista.

Mutta ei anneta noiden muiden meidän nautiskelua häiritä vaan ei muutakuin ajoa auringossa=)

T:M

Note! This message was posted anonymously!

Riku
27.06.2003, 06:50
Jos ajat hienolla autolla tulee kommentteja siitä että se on m....njatke, jos taas ajat muutenvaan vanhemmalla autolla kysellään että miksi tuollaisella rutkulla ajelet... Pitäisikö kaikilla olla se samanlainen Focus tai Corolla? Kuten jo mainittukin antaa kateellisten panetella ja nautitaan lyhyestä kesäsätä! Ei minua huonotkaan kommentit pahasti paina, itselleni minä veten olen ostanut enkä muille. Se riittää että itse olen tyytyväinen autoon. Muutamia aika railakkaan positiivisiakin kommentteja on kuulunut, varsinkin jos ajaa ilman kattopaloja kantautuvat kävelytien äänekkäimmät kommentit sopivasti autoon sisällekin kaupunkialueella... <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

---------------------------
http://www.finnshark.com

KTM
27.06.2003, 07:45
Monenlaista kommenttia on tullut ja ylleensä kohtuullisen positiivisia. Yksi stara kypsyi, kun käveli päin punaisia suoraan Vetten eteen. Tööttäsin, herättääkseni huomioita "haluatko tollo kuolla, kun et katso eteen". Tyyppi katsoi laiskasti, nosti keskarin ja potkaisi kylkeen!

Elimen jatkuminen vs. auto: Silloin kerran kun Gurkis ja muutamia muita oli TV:ssä kertomassa harrasteautoista sanoi Arto K Mustang klubista hyvin tuohon kysymykseen: "Mulla on ollut ja 20v Mustang ja ei "se" siitä ole pituudeltaan muuttunut mihinkään.".