PDA

View Full Version : Vetterekisteri sivut uusittu


Riku
24.06.2003, 11:17
Nyt on Suomen vetterekisteri sivut uusittu! Tällä hetkellä mukana on 288 vetteä, mutta suomessahan niitä on noin 850, joten muutama vielä puuttuu... Ja uustuontinakin on ilmeisesti tämän kevään aikanakin määrä karttunut jonkun verran... Joten ilmoittakaa autonne mukaan ja päivittäkää tietonne! <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

www.finnshark.com

---------------------------
http://www.finnshark.com

25.06.2003, 10:31
Hyvää työtä Riku, täytyy jossain vaiheessa päivitellä tietoja.

NHL-61

Note! This message was posted anonymously!

Riku
25.06.2003, 11:17
Nykyisistä uusista systeemeistä saa sitten pääosin kiittää Arto Sarlea! Itsellä ei tuo html puoli ole aivan tuolla sivujen osoittamalla tasolla, joten Arton apu on korvaamatonta... Uusiakin jippoja on tulossa, joten pysykää kuulolla... <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

---------------------------
http://www.finnshark.com

tuska
26.06.2003, 17:46
Hmm.

Kiva idea sinänsä nuo sivut, mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin.
Parikymmentä pirssiä selailin läpi ja en ilokseni huomannut yhtään, johon olisi VIN laitettu tuonne rekisteriin.
Nimittäin jos joku pöllisi veten ja muuttelisi vähän tunnisteita, niin noilta sivuilta löytyy aika lahjakkaasti tietoa mitä tietyllä runkonumerolla autoon pitäisi laittaa/muuttaa (värikoodit, optiot, moottorit...)

Jos noita tietoja autosta pistää tuonne liikaa, niin turhan helpoksi menee rosvoillakin hommat...

BE SAFE! <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>

---------------------------------------------------------
http://koti.mbnet.fi/arjala/pics/sigtesti4.gif

Riku
27.06.2003, 06:43
Tuota tietoturva ym. juttua on jonkinverran mietitty. Yleisestikin alussa mietin että laitetaanko lista VIN:n vai rekisterinumeron perusteella. Päädyin kuitenkin muutamien keskustelujen jälkeen rekisterinumeroon. Lähinnä siitä syystä että rekisterinumeron perusteellahan voi AKE:sta kysyä omistajatiedot ja se on aina näkyvillä kun auto on tallin ulkopupolella. (Tiedot siis saa jos niitä ei ole merkitty salaiseksi...) Ymmärrän yskän siinäkin että listaus helpottaa hämärämiesten tekosia, mutta toisaalta Suomi on niin pieni maa, että tänne on aika hankala hävittää vetteä jälkiä jättämättä. Halutessaan omistajat voivat kertoa meille mitä tietoja haluavat jättää näkyville. Näin saadaan jokaiselle sopiva "salaisuusaste". Jos tarvetta ilmenee voidaan rekisteri muuttaa VIN-pohjaiseksi ja poistaa rekisterinumerot julkisesta listauksesta. Juuri nämä antamasi kommentit ovat sellaisia mitä haluaisin nähdä. Eli kiitoksien lisäksi myös kritiikkiä, kritiikin avulla sivuista saadaan entistä paremmat!

---------------------------
http://www.finnshark.com

FlyingFinn
27.06.2003, 11:03
Rekisterissä on nyt 297 Vetteä (http://finnshark.com/stats.php). Käykääs ihmiset auttamassa 300 rajan rikkomisessa eli jos Vettesi ei vielä ole rekisterissä, pikainen sähköpostiviesti osoitteeseen updates@finnshark.com korjaa asian. Auton rekisterinumeron, VIN-koodin tai minkään muun tunnistetiedon näkyminen ei ole pakollista, kuten ei myöskään omistajan nimen tai sähköpostiosoitteen julkisuus.

Rekisterin lisäksi olemme Rikun kanssa avanneet FinnShark.com:iin markkinapalstan (http://finnshark.com/market.php), jossa Vette-harrastajat voivat myydä, ostaa ja vaihtaa vara- tai viritysosia ja muuta harrastukseen liittyvää. Myös kokonaisten ajoneuvojen myynti- ja ostoilmoituksia voi tuonne jättää. Ilmoituksen jättäminen hoituu nopeasti ja helposti www-lomakkeella ja ilmoitus tulee näkyville samantien.

Riku ja minä otamme mielellämme vastaan kaikki sivustoon liittyvät kehittämis- ja parannusehdotukset, joita voi lähettää foorumin lisäksi myös osoitteeseen webmaster@finnshark.com. Lisäksi meillä olisi hakusessa Vette-harrastajien joukosta graafikko, joka olisi valmis auttamaan sivuston ulkoasun kehittämisessä. Vapaaehtoiset ilmoittautukaa Rikulle.

Terveisin,
Arto

C4 -89
27.06.2003, 18:14
quote:Rekisterissä on nyt 297 Vetteä (http://finnshark.com/stats.php). Käykääs ihmiset auttamassa 300 rajan rikkomisessa eli jos Vettesi ei vielä ole rekisterissä, pikainen sähköpostiviesti osoitteeseen updates@finnshark.com korjaa asian. Nyt olette yhden auton verran lähempänä tavoitetta. :)

27.06.2003, 20:04
ja täs toinenkin :) t .mala


Note! This message was posted anonymously!

27.06.2003, 21:04
Morjens. Selailin rekisteriä ja hämmästyin kun oma rekkari oli siellä.Nimittäin en ole sitä itse ilmoittanut.Ja tiedotkin olivat vääriä.Haluan että se poistetaan sieltä, mutta en pysty lähettämään sähköpostia finshark-osoitteeseen koska koneeni ei sitä hyväksy enkä ole mikään nörtti.Eli hyviä neuvoja kaivataan. Terv. Timppa.

Note! This message was posted anonymously!

Riku
28.06.2003, 06:32
Tarkista että osoite on täysin oikein: updates@finnshark.com , jos ei vieläkään toimi kokeile osoitetta riku.loisa@corvettemail.com. Tai jos olet tulossa 50v juhlille niin etsi minut käsiisi, autosi poistetaan tottakai rekisteristä jos et sitä sinne halua...

---------------------------
http://www.finnshark.com

Vesa
29.06.2003, 08:03
Munkin taitaa puuttua

29.06.2003, 10:50
Tere. Kun yritän meilata sulle Riku niin kone herjaa:Palvelin ei tue vaadittuja HTTP-menetelmiä. Eli Outlook Expressin kautta en voi lähettää viestejä.Onko pakko käyttää juuri Outlook Expressiä? Mulla on Windows XP. Johtuuko tästä? Pitääkö muuttaa asetuksia? Olis kiva tietää miksi XP ja Outlook Express ei skulaa yhteen. Terv. Timppa.

Note! This message was posted anonymously!

Riku
01.07.2003, 06:34
Nyt meni Timppa sellaiseksi ongelmaksi mihin en osaa vastata... Lienee viisainta kääntyä palveluntarjoajan puoleen, niiden luulisi tietävän tuollaisia ongelmia? Jos joku täältä ei osaa auttaa?

---------------------------
http://www.finnshark.com

01.07.2003, 10:21
Nyt pitäis olla yksi lisää

T:Mika

Note! This message was posted anonymously!

FlyingFinn
01.07.2003, 14:01
Vette-rekisterissä on nyt 303 autoa, kiitos osallistumisesta tuon 300 rajan rikkomiseen!

Jos Suomessa tosiaan on yhteensä noin 850 Corvettea, on meillä nyt siis tietoa noin 36 prosentista niistä, joten vielä on paljon työtä jäljellä.

Timppa: kuulostaa tosiaan ongelmalta palveluntarjoajasi kanssa. XP:n ja Outlook Expressin sinäänsä pitäisi toimia ihan yhteisymmärryksessä. Mutta pystyisitkö lähettämään minulle tai Rikulle yksitysviestin tämän foorumin kautta, jotta voimme poistaa autosi tiedot?

T: Arto