PDA

View Full Version : Tyhjäkäynti takkuilee.


MIC4-90
03.06.2003, 13:12
Ilmeni yks kaks ilkeä pieni vika autossani (-90). Eli käynnistys on vaivanloista ja tyhjäkäynti seilaa siinä 300-700kierroksen tuntumassa. Konee tuntuu sammuvan ja sammuileekin useasti. Vika voi tulla kesken ajon kun pysähtyy valoihin tai kun kone sammuu ja pistää uudestaan käyntiin ja vika katoaa. Todella inhottava mysteeri, mutta jos käynnistyksessä takkuilee ja kierrokset seilaa niin sillloin antamalla kierroksia korkealle vähän aikaa herää tyhjäkäynti eloon. Vika on tullut pari päivää sitten ja temppuilee enemmän koko ajan. Olen menossa Jakelle näyttämään, mutta ajatteöin kysyä jos jolloin olisi ollut samoja murheita.

T:Mika

-The Heartbeat of my Corvette is winning-

03.06.2003, 20:51
Minulla oireili happianturi hyvin samalla tavalla viime kesänä. Sitten kun anturi sanoi sopimuksen lopullisesti irti, autoa ei meinannut saada käymään ja se kävi vain väkisin kaasulla sammuen kun nosti jalan kaasulta.

Jari

Note! This message was posted anonymously!

07.06.2003, 11:19
Onkos -90:ssä vielä IAC-valve ja jos on niin oletko putsannut sen ja varmistanut toiminnan. Oletko tsekannut vika-koodit. Mitä muutoksia olet tehnyt venttiilikoneistolle ja polttoaine/sytkäpuolelle?

Note! This message was posted anonymously!