Näytä yksittäinen viesti
  #9  
Vanha 19.12.2010, 11:03
baxxter:n Avatar
baxxter baxxter ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 10.06.03
Sijainti: PAiMiO, Finland.
Viestit: 4.283
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Paavo Näytä viesti
- kappaleeseen 4.3 Turvallisuus lisätty: "Ohjaamotiloihin sijoitetun
öljysäiliön tai polttoainetankin rakenteen tulee olla sellainen,
ettei säiliö tai tankki voi vuotaa ohjaamotiloihin missään tilanteessa,
ja huohotus tulee olla ohjaamotilojen ulkopuolelle."
Eli tankin pitää olla erillisessä kotelossa, joka ei ole yhteydessä korin sisälle? Riippumatta tankin rakenteesta? (Alkuperäinen, turvatankki, omavalmiste.)
Lainaus:
- kappaleeseen 4.3 Turvallisuus lisätty: "Auton korin tai turvakehikon
ulkopuolella matkustaminen on kielletty."
-Paavo
Päteekö tämä aina? Esim siirtymä rastilta toiselle metsätietä, saako apukuski seisoskella takapuskurin päällä? Tai saako appari iskuskella konepellillä kun ajetaan vedessä kohti rastia?

Ihan hyviä muutoksia, tuli vaan pari tarkennusta mieleen..

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja painepesuri Näytä viesti
Tuli tälläinen mieleen että jos kilpailukalenteri on julkaistu, niin sitten mietitään muutoksia sääntöihin?? Eikös säännöt pitäisi olla selvät ennen kilpailukalenterin julkaisua.
Muutoksia toki tulee tehdä ja modata niitä. Sitten toinen juttu että mitä vanhoilla säännöillä tekee jos niihin tulee vain muutoksia seuraavasti 2009-seuraavat2010 vuodelle-seuraavasti 2011. olisi helpompi tulkita kun ne olisivat täydelliset per vuosi ennen kautta, että se ei olisi vain erillinen muutos kohta jossain palstalla.
Ja kauden aikana sääntöihin tehtävät muutokset sitten erikseen.
Lajia ajatellen tämä sääntöjen muokkaus tällä tavalla on sekoittava. kun löytyy cupin sivuilta 2009 säännöt, 2010 muutokset jne jne

pointti on että yhdet säännöt kirjoitettu cupin sivuille joilla mennään kausi. muutokset toki mahdollisia kauden aikana.

terveisin
Timppa- jeep keltainen-
Mun mielestä on hyvä että kerrotaan heti jotain kun tiedetään. Kilpailukalenteri julkaistiin peräti 3 päivää ennen sääntömuutoksia?

Sivuillahan on vuoden 2010 säännöt ja niiden alla lyhyesti kerrottuna erot 2009 sääntöihin. Kohta uusien sääntöjen tullessa viralliseksi, sivuilla tulee varmaankin olemaan 2011 säännöt ja lyhyesti erot 2010 sääntöihin? Eikös tämä ole aika selkeää?
__________________
Harbor Cruisers
Vastaa lainaten