Näytä yksittäinen viesti
  #17  
Vanha 11.03.2009, 06:26
HJ60:n Avatar
HJ60 HJ60 ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 18.06.04
Sijainti: Rovaniemi, Finland.
Viestit: 2.343
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja HJ60 Näytä viesti
Kaverilla on siis kans tuo sama laturi, ja sillä selvis seki että ne akut on epätasasesti tyhjentyny. Monestihan ohjeissa sanotaan että käytä vain samanlaisia akkuja/paristoja, tuolla pystyy testaamaan kennojen kapasiteetin ja tekemään esim. kameraan "yhtä hyvistä" kennoista settejä, ettei kamera hiivu ennen aikojaan siksi koska yksi kenno on huonompi kuin muut, akuissa on nimittäin kans yksilöeroja.
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Angelo Näytä viesti
Muutama kokemus käytännöstä.
Akku luovuttaa virtansa vaikka ei käyttäisikään, hinta on kallis, jos oikeasti haluaa täyteen pitäisi ladata suuremmalla virralla, yksi huono akku pilaa koko ryhmän.
Oma suosikki on alkaali paristot, hinta on halpa, virtaa riittää ja harvoin huonoja kappaleita. Itse käytän Led Lensereissä juuri alkaali paristoja ja toiminut mielestäni hyvin hintaansa nähden. Akut kaipaa vielä kehitystä että saadaan hinta järkevälle tasolle.
Kannattaa laittaa kunnon laturi, joka ei ees maksa enempää ku nuo markettilaturit. Linkkiä oli jo tuolla alussa.

Saa valita latausvirran, ja ladata akkuystävällisesti pienellä virralla jos ei oo kiire. Täyteen saaminen ei riipu virrasta.

Saa raakattua simahtaneet kennot pois valikoimasta, ja muutenki laitettua kennot kapasiteettijärjestykseen, ettei yks huono pilaa mitään.

Akkujen hintahan on melkein sama ku merkkipattereiden, mutta käyttökertoja muutama enemmän. Hieman kalliimmalla hinnalla voi laittaa akut jotka ei menetä merkittävästi virtaansa käyttämättömänä ollessaan, GP Recyko tuolla jo mainittiin, Sanyo Eneloop ois paras, muitaki vastaavia on jo markkinoilla paljon.

Viimeksi muokannut HJ60 : 11.03.2009 06:28
Vastaa lainaten