Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 08.05.2008, 12:41
Masai Masai ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 08.11.05
Sijainti: Laukaa, Finland.
Viestit: 569
Perusasetus

Laukaa, Area51 ajopäivä 24.5


Maasto rupeaa olemaan sillä mallilla että voisimme pitää pienen ajopäivän. Kaavoihin kangistuneina mennään lähestulkoon samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Aloitamme klo 11.00 (toivottavasti ei kovin venyisi aloitus). Tällä kertaa teemana on vähän kuivemmat, mutta jyrkemmät reitit.
Toki märkääkin on tarjolla niille jotka siitä tykkää. Kovin paljoa ei ole luvassa uusia reittejä, muuta aina sitä jotain uutta on tarjolla.






Sitten on olemassa tiettyjä sääntöjä ja lakeja joita tulee noudattaa ehdottomasti.

Lainaus:
quote:
Olipa mukavan oloset maisemat ja fiilistä.Ollaan aateltu lähtee koko perheen voimin joskus ajoja kattomaan,mutta...kuvien perusteella tulevaisuuden offitoivot taitaa saada hiukan väärälaista kuvaa.Kun tuo autoilu&alkoholi ei natsaa yhteen missään muodossa.

Note! This message was posted anonymously!
Tuolla tavalla kirjoitettiin viime kertaisen safarin jäljiltä. Tällä kertaa asia otetaan sen verran tosissaan. Että jos joku muistelee edes vappua tai miettii juhannuksen touhuja niin oli viimeinen kerta kun ajetaan!!!

Koskaan ei ole ollut pakollista ilmottautumista, mutta nyt olisi suotavaa jos tässä foorumilla toisitte tietoon osallistumisenne.

Jos jotain kysyttävää on niin sitten puhelinta käteen ja soittamaan. 0400-859 627/Matti



Vastaa lainaten