Näytä yksittäinen viesti
  #95  
Vanha 12.06.2005, 10:48
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Lainaus:
quote:Tolla saabin jousella keula nousee mut jousto ei lisäänny yhtään ellei mahollisesti huononekin kun ovatten niin tiuhakierteiset eli jäykät, jos tahtoo sen joustavan paremmin ni sillo kannattaa hommata sinne mersun 115/124 etujouset josta katkasee sit sen 315mm pitkän ne joustaa paremmin.
Näyttäisi olevan erikamaa nuo 115 ja 124 etujouset. Ainakin hinnan perusteella. Vois käydä ens viikolla katseleen noita 124 etujousia, mitkä maksaa 29.90.



Pystyykö tuollaisia jousia teettämään jossain? Saisi suoraan sellaiset kuin haluaa. Tekeekö esim. vallilan takomo muita kuin lehtijousia? Mites tuo muuten menee leimasta noilla uusilla jousilla? Pitääkö se korotusleimaa vai kannattaako olla ihan hissukseen ja sanoa että ei sitä ole koroteltu, näyttää vaan siltä <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle>

Ja pitää myös vääntää itselle nuo kantosuojat. Samalla pitää visioida se keulan panssari. Nythän siellä ei ole mitään. Onko jollain kuvaa nivan koko pohjanpanssaroinnista? Vaihdelaatikon öljypohja näkyy kanssa aika hyvin.

-- Niva jatkaa siitä mihin normaali auto jää --

Nerd-O
Vastaa lainaten