Näytä yksittäinen viesti
  #65  
Vanha 23.11.2020, 19:09
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 2.949
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja uteiN_H Näytä viesti
Optimaalisessa asemassa ovat omalla kiinteistöllä asuvat kaukolämpöverkossa roikkuvat. Eli lämpö tulee putkesta lämpimänä vetenä vaihtimeen.
Syöttökaapelit ylimitoitettuja vain "käyttösähköille" valaistus/pistorasiat ja talous/viihde-elektroniikka. Ja vielä parempi jos on vielä puulämmitteinen sauna.
Olen tuuminut, että 25:sesta liittymästä voi ottaa enempi irti jos tekee kunnolla myös sellaisen akkusysteemin, jolla voi käyttää ilmalämpöpumppua, jääkaappia ja elektroniikkaa, niin voi käyttää ajoittain liittymän koko kapasiteettia tiettyyn tehtävään.

Auttas myös jos käytössä olisi jonkinlaiset selkeät mittarit, joista näkee jokaisen vaiheen ampeerit. Ei tulis silloin kuormitettua liikaa mitään vaihetta.

Isommassa liittymässä ei ole muuta vikaa kuin se jos perusmaksut nousee vaikkei kapasiteettia niin tarvikaan.

Tuli hieno innovaatio mieleen, jos jatkossa tilanne menee siihen suuntaan, ettei ole varaa ajaa millään jämäkällä perävaunun vetoautolla joko siksi, että hyvät on liian vanhoja, verot on liian kovat, polttoaine maksaa liikaa...

Asianhan vois ratkaista niinkin, että hankkii sitten pilipaliauton, joka ei maksa ihan hirveästi ja lisäksi hankkii traktorin. Sitten ei tarvi niin jämäkkää autoa.

Omien kokemusten mukaan monet polttomoottoriautot ei ole ollut mitään mahtavia perävaunun veto ja etenkin peruutusautoja. Ei ole kuitenkaan persvakoäijäporukoissa mikään hyvä juttu jos sähköautot tulee esiin huonoina peräkärryn vetäjinä.

Viimeksi muokannut tekniikkamies : 23.11.2020 19:25
Vastaa lainaten