Näytä yksittäinen viesti
  #19  
Vanha 20.01.2019, 09:43
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.849
Perusasetus

Vanhuksien perintönä olen himassa käyttänyt tälläistä



Tuo laitos on varmaan yli 15v vanha. Himassa se toimii hyvin pihan aurauksessa. Tosin jos on loskaa niin tuolla tee yhtään mitään. Ainut, että toi laitos on kokonaan muovia. Sitä pitää itse työntää kun se ei ole vetäviä renkaita. Ja kun se on muovia niin perjantaina selvisi, että tuon lingon alla on ohjuri, minkä sillä on todella ohutta peltiä. Joka on sitten useasta kohtaa mennyt aikojen saatossa poikki. Minkä myötä koko alaosa tuosta laitoksesta pääsee liikkumaan ja minkä myötä se on rikkonut muovit tuon lingon sisältä. Mitään varaosia ei ole saatavilla.

Nyt sen laitoksen korvasi tämän kaltainen Husqvarna.



Saattaa olla jopa samaa mallia? Ainut, että toi on vuosia seissyt mökillä, missä auraus on hoidettu autolla tai mönkijällä. Joten tuolle ei ole ollut mitään tarvetta. Liekö polttoaineetkin jotain 5-6v vanhoja. Eikä se kovin hyvää tee. Se ei nimittäin tahdo pysyä käynnissä sitten millään. Kaasarikin puhdistettiin ja ei vaan toimi kunnolla. Se pysyy käynnissä. Karmeeta paukkumista välillä. Välillä pitää olla ryyppyä ja välillä ei. Tosi kumma. Mut varmaan vaatii uuden kaasarin toimiakseen kunnolla. Tuossa on vaan kaikenmoisia säätöjä ihan helvetisti enemmän kuin Stigassa. Lisäksi tuossa on kahvanlämmittäjät ja ne vetävät renkaat. Kokoakin on enemmän kuin tuossa Stigassa. Stiga on kyllä ollut hyvä. Se on pieni laitos ja hoitaa sen minkä tarvii. Yhdellä tankillisella mennyt yleensä koko talvi.

Kummasakin on muuten tuollainen sähköstartti. Enkä kummassakaan ole ikinä sitä käyttänyt. Se on ihan turhake. Tuo Stiga on lähtenyt aina käyntiin ensimmäisellä vedolla. Vaikka se on seissyt puolet vuodesta varastossa. Tuota Husqvarnaa sai pari kertaa vetää käyntiin, mut kyllä se aina käyntiin lähti. Typerää vetää jotain sähköjohtoa siihen viereen, jotta laitteen saa käyntiin. Jätetään se sähköjohto sinne varastoon ja vetää tuon laitteen narulla käyntiin.
Vastaa lainaten