Näytä yksittäinen viesti
  #4  
Vanha 18.01.2019, 10:55
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 2.953
Perusasetus

Tässä on sellainen tyhmä juttu kun ei ole mitään päässy kokeilemaan, on mutu elementtiä liikaa mukana. Oman järjen mukaan renkaat ketjuilla pitäs hyvin. Ariens on vissiin tehnyt linkoja pitkään, mutta ei näy vakuuttavan oloisia myytävänä.

Monessa työlaitteessa laadun tae on suuri paino. Itseä ei haittaisi paino, mutta sellaisiakaan jämäkkiä pelejä ei näy myytävänä.

Mönkkäri ei omiin touhuihin kovin fiksu, vaikka se on hauska ajaa, asiakkaita ei sille kun mahdolliset hommat automatkan pääs ja vois ajatella vaikka vuokraavansa linkoa toisille. Silloin lingossa pitäs olla jotkut suojamekanismit ettei hajoa.

Juuri äsken lapioin oman liittymän ja tällä keinolla ei voi urakointialalla edetä kilpailukykyisesti.

Jossain määrin innostuin Agromatic pienkuormaajasta, mutta nekin on turhan kalliita ja ajettavuudessa haasteita. Hyvää monipuolista hyötyä ja 2 sylinterisen nestejäähdytteisen dieselin ääni oli yllättävän miellyttävä. Vähän kuin mopoauton ääni.

Mua arveluttaa käytettyjen pienkoneiden osto kun yleensä ei ole huollettu ja itselle vissiin jo yläasteella opetettiin, että etenkin uusiin koneisiin pitää vaihtaa öljyjä ajoissa. Toisaalta kiinan moottorit ei kalliita.

Paljon kokemuksenne mukaan tehoa tarvii?
Vastaa lainaten