Viestiketju: Nissan pick up 2003
Näytä yksittäinen viesti
  #142  
Vanha 16.06.2018, 06:41
kiesus kiesus ei ole kirjautuneena
Tulokas
 
Rekisteröitynyt: 16.06.18
Sijainti: Haukipudas
Viestit: 2
Perusasetus

Terve

Tuli heräteostoksena hommattua vuoden 2003 King Cab jossa oli valmiiksi moottori porsinut ja itseasiassa on jo toinen moottori joka siinä myyjän mukaan on mennyt eli ensimmäinen n.150t kieppeillä ja nyt oleva 200t kohdalla, ja tietoisena kaikista murheista ko. merkin kohdalla ostin siis tämmöisen itselleni lähinnä metsästyskäyttöä ajatellen.


Auto on muuten kaikin puoli loistokunnossa ja sisätiloiltaan kuin uusi ja käytännössä täysin ruosteeton niin ajattelin sille vielä antaa mahdollisuuden ja alkaa mestästää siihen uutta moottoria ja siihen kaivataan pikkuisen apuja.

Olen siis hakenut moottoria tuolla moottorikoodilla YD25DDTI ja sillä lyö tarjolle melkoisen määrän motteja aina vm.2014 saakka ja noissa uudemmissahan on ainakin reilusti enemmän tehoja, joten kysymys kuuluukin että miten löydän varmuudella sopivan moottorin, etenkin jos tilaan motin ulkomailta niin vitutus on suuri jos moottori on vääränlainen.

Onko jotain muuta numeroita joiden pitää täsmätä ja mitkä mallit tuohon saa sopimaan niin että jos ostan vaikka puolimoottorin niin vanhat moottorin lisälaitteet siihen istuu.

Ja tässä viimeisimmässä moottoririkossa oli tullut kanteen reikä ja lohkoon oli tullut sylitereiden välille kolo ja en ole muutoin purkanut eli alakerta saattaa olla ehjä.
Vastaa lainaten