Näytä yksittäinen viesti
  #20  
Vanha 04.01.2017, 17:29
Nikuzai Nikuzai ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 02.12.12
Sijainti: Suomussalmi
Viestit: 3.863
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Rocker Näytä viesti
Vituttaa ihmiset jotka kohdatessa läväyttää pitkät valot silmille. Mikä vittu siinä on ettei voi oottaa että on menty ohi. Onko tää ilmiö pikkumulkkusten mielenilmasu vai perseaukisten vittuilua. Vai mikä vittu siinä on. Joskus tekis mieli kääntyä perään ja käyä kysymässä mikä saatana tuolla vaihtotyylillä on tarkotus.
Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja perkei Näytä viesti
Jossain vaiheessa näin opetettiin ihan autokoulussakin. Ja varmaan siitä syystä jotkut tosiaan tekee näin (edelleen). Tekis kyllä mieli vetää jokaista turpaan.
Toki jos ajat aina sumuvalot päällä, niin voi johtua siitäkin.

Joskus miettiny et jos enemmän tulisi ajeltua, niin varmasti laittaisin valokennon peiliin ja takanurkkaan 2x100w ledi pitkät

Oppiivat perkeleet, miltä tuntuu kun näköhäviää hetkeksi

Ja tosiaan iltalehti tai vastaava vasta neuvo et sekunti ennen kohtaamista pitää pistää pitkät päälle, toisin se joka moista neuvoo ei tainnut olla niin älyllinen et auto kulkee 80Kmh nopeudessa ~20m sekuntissa, eli normaali rekkayhdistelmän pituus ennen kohtaamista pitäis pistää pitkät päälle
__________________
Positiivinen rasismi?

Jos ei natiivi pyytää jotain se pitää antaa ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Jos natiivi pyytää jotain se pitää kieltää ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.