Näytä yksittäinen viesti
  #663  
Vanha 02.01.2016, 09:20
perkei:n Avatar
perkei perkei ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 28.07.12
Sijainti: Savolax
Viestit: 1.149
Perusasetus

Viimeisin hankinta 2015 oli uudenvuoden aattona Motonetista Lälliin Boschin öljynsuodatin. Samalla vein sen elokuussa ostetun tarvikesuodattimen pois, kun se ei ollut Lälliin sopiva. Kiva kun se kelpasi Motonettiin edelleen, vaikka myyntipakkaus oli kastunut auton lattialla, revennyt ja täynnä öljyisiä sormenjälkiä.

Sitten ostin vihdoinkin itselleni otsalampun.
Ostin sellaisen Petzl Tikka-perusmallin, vähän himoitsin sitä Tactikkaa, mutta päädyin sitten kuitenkin ihan perusmalliin. Uudenvuoden yö tuli heti vietettyä pusikossa uuden otsavalon kanssa ja hyvä oli. Pysyi hyvin päässä, on kevyt, kulmaa saa säädettyä ja valosta löytyy kolme eri tehoa. Se himmeinhän se paras on, kun se ei vie pimeänäköäkään vaan kajastaa vain juuri silleen sopivasti, että näkee kulkea ja puuhailla. Eikä kuluta kauheasti pattereitakaan.
Pieni miinus siitä, että katkaisija oli huono ja littana, hanskat kädessä ja/tai kylmillä sormilla vaikea löytää/käyttää.
Motonetista aiemmin ostettu neljän euron otsalamppu jonka teippasin raksakypärääni, on superhelppo käyttää vaikka rukkasetkin kädessä, kun nappi on iso ja helpossa paikassa.
Joten Petzl Tikalle 4/5 ja sille neljän euron otsalampulle 1/5, koska siinä ei muuta hyvää ole kuin se katkaisija.
__________________
- En pidä teistä.