Näytä yksittäinen viesti
  #8  
Vanha 01.01.2016, 08:16
Porvoon Hilma Porvoon Hilma ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 01.05.12
Sijainti: Sipoo
Viestit: 2.426
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja -MAKE- Näytä viesti
Näitä kiristämättömiä ruuveja tulee vastaan riippumatta keskusvalmistajasta. Sarjatuotannon hienouksia ja osoitus Suomalaisesta ns. laadusta. Ite olen jo pitkään käynyt läpi valmiidenkin keskusten liitokset kun näitä on löytynyt liian usein. Standardin mukaan näitä ei tarvitse tarkistaa kun ne on mukamas jo tarkistettu. Vitut niitä kukaan tarkista. Leima lippuun vaan.

Vanhenmmissa keskuksissa löystyy taas ihan muut paikat ja ne löytyis huolloissa, jos niitä huoltoja joku haluaisi. Kai se on halvempaa polttaa verstaansa tai ainakin ihmetellä tuotantohäiriöitä kuin pitää homma kasassa.

Nimin. Sähkölaitteistojen kuntotutkijarekisteristä löytyvä hyypiö.
Tuo Hager + POK viittaa Savoon. Näitä keskuksen valmistajia on monenlaisia. Osa on ihan itte komponenteista koottuja eli mahdollisia tuunaajiakin on moneksi. Yksi syy voi olla sekin, kun valmiiseen pötköön vaihdetaan eri virtainen tomaatti väliin ja silloin voi kisko jäädä löysälle. Onneksi nuo johdonsuojakatkaisijat on sellaista muovia, joka kestää hehkulankakokeessa vähintään 850 C eli ei ne ihan heti syty, johtimet palaa ennemmin. Löysien liitosten lopputulos tarkistetaan valitettavasti vasta sitten kun hälytysvalolliset autoilijat ovat poistuneet.

Ps. Hiukka oon minäkin näitten sähköjuttujen kanssa turannut
__________________
Katse tulevaisuuteen, siellä ne uudet hankaluudet ovat.
Vastaa lainaten