Näytä yksittäinen viesti
  #4  
Vanha 03.11.2015, 05:38
Catrik:n Avatar
Catrik Catrik ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 22.07.13
Sijainti: Oulu
Viestit: 814
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Viipo Näytä viesti
Ai, sen voi tehä noin teknisesti? :PP
Korjasin vähän Jep, orkkiskorvakon voi modata aika helposti. Kuitenkin jos kattoo noita ORD:n ja DIY4X:n flippejä niin ne siirtää kiinnityspistettä eteenpäin -> parempi sakkelikulma. En oo jaksanu mittailla paljonko se muuttuu ja tuo 40mm minkä laitoin on aika hatusta vedetty. Vähän tönäriä ja viivotinta pyörittelin pöydällä ja katoin et toi on hyvä!


Jäykkärit on suorassa että ne on helpoin laittaa suoraan ja niiden perusteella saa laitettua korvakko-osat oikeaan kohtaan. Kysyin muuten Rytari noita sun kuvia Overdriven puolella mutta et ikinä vastannu Sen verran taidan tosta mallista ottaa ideaa että teen kahdet piirustukset, toinen taivutettuna neljästä osasta niinkuin sulla ja toinen pelkästään suorista osista. Voi sitten tehdä kummin haluaa.


Mulla ei ole omaa tallia missä vois rauhassa aina iltasin väkertää niin saan tällä tavalla tehtyä koululla osat valmiiksi ja sit viikonloppuna käy isän hallilla hitsaamassa nippuun. Hintaa tulee materiaalien verran, jos sitäkään. Ja jos joku voi mennä vituiksi niin sehän menee, sit vaan heittää ehjät orkkiskorvakot paikolleen ja ajelee takas piirustuspöydän ääreen
Vastaa lainaten