Näytä yksittäinen viesti
  #15  
Vanha 29.03.2015, 17:40
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.397
Perusasetus

Ei kannata sitten ikinä matkustaa tätä omaa aikavyöhykettä itä- tai länsisuunnassa pidemmälle, jos tunnin aikaero tuo moiset ongelmat omaan sisäiseen kelloon. Lienee myös syytä jättää vuorotöiden teko muille, samoin pitää kello aina aamuisin herättämässä minuutilleen samaan aikaan ja mennä illalla nukkumaan samalla kellonlyömällä aina?

Ei millään pahalla, mutta jos oikeasti tunnin aikasiirto tuottaa tuollaisia ongelmia, niin ihmisten ei pitäisi sillä periaatteella olla kykeneviä tekemään edes 2- vuorossa töitä, saati sitten 3- vuorossa. Ei myöskään matkustamaan, koska jo jonnekkin thaikkulaan tai jenkkeihin lentäessä se 6-9 tunnin aikaeroa saisi aikaan sen, että koko loman aikana ei ole päiväsaikaan hereillä ja toimintakykyinen.

Sen sijaan jos ottaa asenteen, että eipä tämä mitään, niin homma sujuu. Minulla ainakaan ei ole ikinä ollut edes reissuilla ongelmia unirytmin kanssa. Tuollaisen 8-10h aikaeron saa kohdalleen parissa päivässä, kun pyrkii valvomaan tulovuorokauden uuden maan aikojen mukaan, ja siitä sitten vaikka väkisin ylös seuraavana aamuna vaikka olisi nukkunut vain tunnin- pari. Se on ihan omasta päästä kiinni, ei mistään muusta.. jos tappelee ajatusta vastaan, niin totta helvetissä kaikki on vaikeaa.
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten