Näytä yksittäinen viesti
  #35  
Vanha 08.01.2014, 22:08
BJ-40/76 BJ-40/76 ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 11.05.09
Sijainti: Oulu
Viestit: 5.053
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Swoop Näytä viesti
Verohallinto. Voi jestas sentään että osaa olla päin vittua kaikki. Veroprosentti on pari päivää sitten tulleessa verokortissa 2% pienempi kun viime vuonna ja tulot on muka tippunu 5000€. Koitin netistä tilata uuden verokortin ni ei. Ei saatana onnistu yhen laskurin käyttö. Kolmeen kohtaan kun syötät luvut ni johan menee päin vittua koko homma. Ensin tulee prosentiks 0% ja sit ku aikas muljailet lukuja johki suuntaan ni sit 60%. Kehitellään tänne vaan joo jotain saatanan satelliittipaikannus systeemeitä kun ei saada edes yhtä vitun laskuria toimimaan. Onneks saa huomenna soittaa verotoimistoon ja jonottaa puoli päivää... mitäs sitä töissä muutakaan. Perkele.
Kokeile saada se haluamaasi pienempi kortti, ja sitten kirjoitat A4:lle että haluat että ennekko pitädetään xx % mukaan, ja alle päivä paikka ja nimmari. (toki tämähän ei ole homman hengen tarkoitus, ääritapauksessa jopa jollain tavalla rangaistavaa)
Ja sitten kun em. verokirja alkaa tulla täyteen, niin kaikessa rauhassa käyt verotoimistossa viimmeisimmän palkkakuitin yms. kanssa, perinteisesti verotoimistossa on ollut aika rauhallista keväällä....