PDA

View Full Version : Ulkopuoliset turvakaaret 5 oviseen autoon


Rekisteröimätön
22.01.2010, 13:51
Morjens arvon offikansa. Alkoi himottamaan omaan autoon noi ulkopuoliset turvakaaret ettei ruttaantus kylet aivan mahottomiks. Oisko kellään antaa vinkkejä tai kuvia miten kannattais toteuttaa se takasivu oven paikkeille tuleva pääkaari vai miksi sitä nyt sanotaankaan, olisi siis tarkoitus että taka oven saisi aukikin. Ja miten suunnistus säännöt suhtautuu irto mutkilla ulkopuolelle tehtyyn kehikkoon jos sisällä on erillinen 4 piste kehikko (siis etupenkkien takaa taka sisä lokareihin) vai pitäsikö taitella ulko puolinenkin. Koitin etsikin palstalta mutta en löytäny tarvitsemaani tietoa. Kiitos.

A-P
22.01.2010, 14:03
Alkoi himottamaan omaan autoon noi ulkopuoliset turvakaaret ettei ruttaantus kylet aivan mahottomiks.
Kumpi on sitten nätimpi, kauheat kaaret, vai somasti rutisteltu pelti? ;)

Viipo
22.01.2010, 16:57
Ulkopuolisilla kaarilla tarttee vähemmän oikoa koppaa, kun kippaa...

Mut jos meinaa kyljet pitää kuosissa, niin pääkaari on hieman mahdotonta saada siististi ulkopuolelle. Itekki hitsasin vaan pääkaaren paikoilleen takaovien etulaitaan ja sitten avasin takaovet :P

jos ei takapenkkiä tartte, ja kattoon viittii tehä reikiä, niin tekee kaaret samaan tyyliin, kuin rolling jeepissä.

Jossain ruotsinpoikien jeepissä oli vissiin ihan toimivat ulkopuoliset kaaret?

Rekisteröimätön
22.01.2010, 17:38
Kun pysyiskin somana se rutistelu :) tahtoo vaan olla liikaa vauhtia eikä päätä ollenkaan ni rypistyy liiaksi. Ja just jos kippaa ni on koko kori mutkalla. Eipäs sattunu aiemmin tuo rolling jeeppi silmään taidan ottaa siitä vähä mallia ku sisällä jo se kaari kerran on jo valmiina. Eikä mene tossa meikäläisen raasussa hyvä pilalle jos muutaman reijän koriin tekeekin. Kiitos vinkistä.